Undersköterska 90% Start i augusti (helst tidigare)

Publiceringsdatum: 2022-05-13

Är du påhittig, älskar aktiviteter, gemenskap och att lära dig nya saker? Super! Då kommer du trivas hos oss!

Vi är en liten hemtjänst där du får en stor roll. Vi prioriterar ditt välmående, och vet att våra kunder mår bra när du mår bra.

Att jobba hos oss

Hemtjänst Ditt Liv finns i Njurunda drivs av mig, Emelie Söderström. Vi har vår bakgrund inom hemtjänst och akutsjukvård, och här gör vi allt det vi saknade som anställda. Här får du uppleva en fantastisk gemenskap mellan personal och kunder, och för att bryta vardagen hittar vi ofta på aktiviteter och nya sätt att bedriva vår omsorg på.

När du jobbar hos oss blir du en del i att utforma verksamheten. Idag är vi 14 personer som tillsammans hittar bästa möjliga arbetssätt, hittar på aktiviteter, går utbildningar och diskuterar vår arbetsmiljö och våra villkor.

Vi har en kreativ syn på omsorg, som alltid utgår från kunden. När du jobbar hos oss så litar vi på dig. Vi följer regler och beslut, vet att god omsorg inte passar med alltför strikta rutiner. Det måste utgå från kunden. Därför låter vi dig ha stor frihet, du är experten.

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad inom vård, eller med annan utbildning som arbetsgivaren ser som likvärdig. Du kan även vara studerande. Vi ser gärna att du har erfarenhet människovårdande arbete. Lätt att anpassa dig till olika människor och omständigheter med ett bra bemötande. Körkort är ett krav för att kunna arbeta med oss då bilkörning ingår i arbetet.

Arbetsuppgifter

Du ska utifrån ett professionellt förhållningssätt ge omvårdnad och serviceinsatser av god kvalité till dom du kommer gå till. I arbetet ingår att utföra delegerade uppgifter enligt HSL samt dokumentation enligt gällande riktlinjer. Arbeta utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt i syfte att ge kunden förutsättningar för att förbättra eller bibehålla sina förmågor. Ge trygghet, bemöta alla med respekt. Arbetsuppgifterna är allt inom kundens vardag som just den behöver stöd och hjälp med.

Vi erbjuder

Friskvård

På Ditt Liv älskar vi välmående och beroende på hur du arbetar anpassas friskvårdsbidraget, vi använder portalen Epassi som även motiverar och ger tips inom hälsa.

God schemaläggning

Kontinuitet är väldigt viktigt, så här jobbar du främst med de du är kontaktperson för. Vi styr inte ditt schema i detalj. Så länge alla insatser görs samma vecka så beslutar du och kunden hur ni lägger upp arbetet. Kanske kan ni ta tvätten på tisdagen så ni hinner åka och fika på onsdagen? Behöver du gå tidigt för att ta barnen till tandläkaren eller hinna till frisörtiden du längtat efter? Även det brukar gå att ordna. Du stämplar in och ut och styr själv över hur du lägger upp din tid, så länge du tar ansvar för att din kund mår bra och allt blir gjort.

Utbildning

Varje vår genomgår vi HLR utbildning och utbildning i lyft- och förflyttningsteknik. Utöver det har vi löpande utbildningar i ämnen som demens, näringslära, hot & våld, palliativ vård, m.m. Önska vad du vill ha, så fattar vi beslut tillsammans! Antingen gör vi utbildningar för alla, eller om du har något som just du vill lära dig? Vi vill att du ska vara nyfiken och anstränga dig för att lära dig nya saker, och vi hjälper gärna till.

Ny teknik

Oavsett om du arbetar på kontoret eller ute i omsorgen, arbetar du med den senaste tekniken. Via personalsystemet i mobilen kan du byta pass, ansöka om ledigt, se ditt schema och vilka du jobbar med.

Under tiden du arbetar har du stöd av ett kundsystem som ger dig bakgrund om kunden, vad som har gjorts och vad som ska göras.

Du använder även en lås-app istället för nycklar för att komma in och ut hos kunderna.

Förmåner och aktiviteter

I våra fina lokaler har du tillgång till dryck av olika slag, och nyttig fika, frukost. Vi hittar även på roliga aktiviteter ihop, till exempel after works, middagar tillsammans antingen ute, på lokalen eller hemma hos någon av ägarna.

Vi tillhandahåller arbetskläder.

Du arbetar schemalagda arbetstider under dag, kväll och helg.

Lön enligt överenskommelse/individuell lön

Har du frågor kan du höra av dig till verksamhetsansvarig 070-880 53 53

Skicka din ansökan och CV med personligt brev till ansokan@dittlivab.se

Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster2
FöretagsnamnHemtjänst Ditt Liv AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Organisationsnummer5569017006
Typ av anställningBehovsanställning
YrkeUndersköterska, hemtjänst och äldreboende
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Hemtjänst Ditt Liv AB söker två personer till denna tjänst som undersköterska, hemtjänst och äldreboende med placerings i Sundsvall. Om det låter intressant att arbeta som undersköterska, hemtjänst och äldreboende hos Hemtjänst Ditt Liv AB skickar du in din ansökan senast 2022-07-01.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Undersköterska hemtjänst dagtid Haninge

Noga Omsorg Haninge AB söker en person till tjänsten som undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Haninge.

2022-04-21

Mer info

Undersköterska tillsvidareanställning

Kungsporten Hemtjänst AB söker en person till tjänsten som undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Jönköping.

2022-04-13

Mer info

Undersköterska sökes till bästa Attendo Skäggetorp

Attendo Sverige AB söker en person till tjänsten som undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Linköping.

2022-04-21

Mer info