Sjuksköterska till rotationstjänst avdelning 45/kärlmottagning

Publiceringsdatum: 2020-06-29

Sjuksköterska till rotationstjänst avdelning 45/kärlmottagning

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vilken är din superkraft? Välkommen till vårt gäng av superhjältar!

Det viktigaste för oss? Att du brinner för det goda patientmötet, där patienten görs delaktig i sin vård.

Om oss

Hos oss på kirurgen ser vi medarbetarna som superhjältar. Avdelning 45 har 26 vårdplatser och vårdar patienter med kirurgiska sjukdomar i kärlen, övre delen av buken, käken samt öron-näsa och hals. Vi samarbetar med övriga vårdavdelningar och mottagningar på kirurgkliniken och ÖNH-/Käkkirurgiska kliniken. Vi skräddarsyr din introduktion utifrån erfarenhet och kunskap!

Om tjänsten

Tjänsten innebär att du roterar mellan vårdavdelning 45 och vår kärlkirurgiska mottagning. Vi erbjuder ett arbete med varierande arbetsuppgifter och där du får utvecklas i din roll som sjuksköterska.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av kirurgisk vård meriterande och specialistutbildning önskvärt. Tidigare erfarenhet från våra områden eller närbesläktat område eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, skicka därför in ansökan så snart som möjligt.

Ring oss gärna för mer information om vår avdelning!

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeSjuksköterska, grundutbildad

Ansökan

VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN söker en person till denna tjänst som sjuksköterska, grundutbildad med placerings i Trollhättan. Om det låter intressant att arbeta som sjuksköterska, grundutbildad hos VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN skickar du in din ansökan senast 2020-07-20.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Sjuksköterska till rotationstjänst avdelning 45/kärlmottagning

VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Trollhättan.

2020-05-25

Mer info

Almia söker sjuksköterska till medicinavdelningen på Gotland till sommaren

Almia AB söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Gotland.

2020-04-17

Mer info

Te Crea Care söker en sjuksköterska till ortopedisk vårdavdelning

Te Crea Care AB söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Huddinge.

2020-04-17

Mer info