Sjuksköterska till Kirurgikliniken!

Publiceringsdatum: 2020-06-29

Sjuksköterska till Kirurgikliniken!

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vilken är din superkraft? Har du stor erfarenhet som du vill dela med dina kollegor? Välkommen till vårt gäng av superhjältar!

Vi söker nu efter dig som har några års erfarenhet som sjuksköterska inom specialistsjukvård, hemsjukvård, primärvård eller liknande.

Vi erbjuder dig kontinuerlig kompetensutveckling och vi ser gärna att du bidrar aktivt med din kunskap och erfarenhet i vår verksamhetsutveckling.

Det viktigaste för oss? Att du brinner för det goda patientmötet, där patienten görs delaktig i sin vård. 

Om oss

Hos oss på kirurgen ser vi medarbetarna som superhjältar. Avdelning 45 har 26 vårdplatser där vi behandlar patienter med sjukdomar i kärl, övre-mag-tarmkanalen, käken och i öron, näsa och hals samt patienter i vårdformen förlängd dagvård. Vi samarbetar med övriga vårdavdelningar och mottagningar på kirurgkliniken och ÖNH-Käkkirurgiska kliniken.

Vi skräddarsyr din introduktion utifrån erfarenhet och kunskap! 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av kirurgisk vård meriterande och specialistutbildning önskvärt. Tidigare erfarenhet från våra områden eller närbesläktat område eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, skicka därför in ansökan så snart som möjligt.

Ring oss gärna för mer information om vår avdelning! 

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeSjuksköterska, grundutbildad

Ansökan

VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN söker tre personer till denna tjänst som sjuksköterska, grundutbildad med placerings i Trollhättan. Om det låter intressant att arbeta som sjuksköterska, grundutbildad hos VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN skickar du in din ansökan senast 2020-07-20.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Sjuksköterska till Kirurgikliniken!

VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN söker tre personer till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Trollhättan.

2020-05-07

Mer info

Sjuksköterska till Kirurgikliniken!

VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Trollhättan.

2020-05-07

Mer info

Sjuksköterska natt till Kirurgikliniken!

VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Trollhättan.

2020-05-07

Mer info