Arbetsterapeut (vik), Ortopedavdelning, Umeå

Publiceringsdatum: 2021-07-21

Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Rörelseorganens centrum är en länsklinik med verksamhet i Umeå och Skellefteå med totalt ca 270 medarbetare. Tillsammans med Kirurgi- och ortopedkliniken i Lycksele ansvarar vi för all ortopedi i länet.

Ortopedavdelningen i Umeå har 40 vårdplatser och vi arbetar tvärprofessionellt i vårdteam runt patienten som är mellan 18 och 100+ år. Avdelningen består av tre sektioner där vi bildar omvårdnads- och medicinska team för att skapa spetskompetens samt öka patientsäkerheten.

Vi söker nu en arbetsterapeut till ett vikariat på Ortopedens vårdavdelning!

ARBETSUPPGIFTER

Som arbetsterapeut hos oss bidrar du med kunskap och engagemang som får människor att känna sig trygga.

Arbetet innebär att du bidrar med din specifika kompetens för att öka individens självständighet och delaktighet i vardagliga aktiviteter. Arbetsuppgifterna är omväxlande och består bland annat av teamarbete, kognitiva bedömningar, rehabilitering, ADL, utprovning av hjälpmedel, rådgivning, vårdplanering och individuella vårdplaner.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med intresse inom området ortopedi.

Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt. Som arbetsterapeut vill vi att du sätter patienten först, har ett bra bemötande och anpassar ditt omhändertagande till patientens olika behov i vårdförloppet. Du känner ansvar och trivs i en miljö med varierande arbetsuppgifter och skiftande intensitet. Ditt arbete kan vara av såväl akut som rehabiliterande karaktär.

Du tar gärna egna initiativ, är lätt att samarbeta med samt är nyfiken på nya utmaningar. Du arbetar i team och självständigt där flexibilitet och noggrannhet är egenskaper vi värdesätter.

ÖVRIGT

Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan

https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
Omfattning3 månader – upp till 6 månader
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeArbetsterapeut

Ansökan

REGION VÄSTERBOTTEN söker en person till denna tjänst som arbetsterapeut med placerings i Umeå. Om det låter intressant att arbeta som arbetsterapeut hos REGION VÄSTERBOTTEN skickar du in din ansökan senast 2021-08-17.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Arbetsterapeut, Habiliteringscentrum, Umeå

REGION VÄSTERBOTTEN söker en person till tjänsten som arbetsterapeut i Umeå.

2021-05-04

Mer info

Arbetsterapeut till Psykiatriska Kliniken i Umeå

REGION VÄSTERBOTTEN söker två personer till tjänsten som arbetsterapeut i Umeå.

2021-06-07

Mer info

Arbetsterapeut, Avd. 1 Allmän Geriatrik, Geriatriskt centrum, Umeå

REGION VÄSTERBOTTEN söker en person till tjänsten som arbetsterapeut i Umeå.

2021-06-24

Mer info