Sjuksköterska till hemsjukvårdsenhet

Publiceringsdatum: 2020-06-30

Sjuksköterska till hemsjukvårdsenhet

Vadstena är en attraktiv kommun belägen på den vackra Östgötaslätten, med utsikt över Vättern. Här finns en unik historisk miljö med anor från medeltiden. Kommunen har cirka 7.500 invånare och erbjuder hög kvalitet på kommunal service, bra boende och fantastiska kultur- och naturupplevelser.

Enheten Hemsjukvård utför sjukvård och rehabilitering i Vadstena kommun och består av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter och en undersköterska

Gillar du utmaningar och vill ha ett utvecklande jobb, då kan du bli en viktig del för att skapa en väl fungerande kommun där människor kan bo och trivas. Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete där du får möjlighet att arbeta med erfarna kollegor.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker dig som är intresserad och har engagemang för att arbeta i kommunal hemsjukvård. Du kommer att arbeta självständigt och möta vårdtagaren i dennes hem där du utgår från vårdtagarens behov.

Arbetsuppgifterna innebär att i ett nära samarbete med omvårdnadspersonal, arbetsterapeut och fysioterapeut utföra funktionsbedömningar och ge rehabiliterande insatser till de personer som bor i särskilt boende, ordinärt boende samt på kommunens korttidsplatser. I arbetsuppgifterna ingår även att utbilda och handleda personal i ett rehabiliterande arbetssätt. Du bidrar till att vårdkedjan fungerar för den enskilde samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, tidigare erfarenhet av kommunal hemsjukvård är meriterande.

Du förväntas kunna arbeta självständigt, ta egna beslut samt ha en god förmåga att samarbeta. Du är lyhörd, flexibel och har ett professionellt bemötande och förhållningssätt när du agerar och fattar beslut.

Vi vill att du ser positivt på att vara med och utveckla uppdraget och verksamheten. Där du gärna delar med dig av kunskap och information på ett pedagogiskt sätt.

Vi ser dig som en viktig person i vår verksamhet och vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Tjänsten kräver att du har körkort.

ÖVRIGT

Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem som du når via länken under "ansökan". Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryterare.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera relevant information för tjänsten i ditt CV.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeSjuksköterska, grundutbildad

Ansökan

Vadstena kommun söker en person till denna tjänst som sjuksköterska, grundutbildad med placerings i Vadstena. Om det låter intressant att arbeta som sjuksköterska, grundutbildad hos Vadstena kommun skickar du in din ansökan senast 2020-08-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Sjuksköterska sökes till Sveriges nordligare Regioner med hög ersättning.

Viva Bemanning AB söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Älvsbyn.

2020-04-19

Mer info

Sjuksköterska sökes till Sveriges nordligare Regioner med hög ersättning.

Viva Bemanning AB söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Arvidsjaur.

2020-04-19

Mer info

Sjuksköterska sökes till Sveriges nordligare Regioner med hög ersättning.

Viva Bemanning AB söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Malå.

2020-04-19

Mer info