Omvårdnadsansvarig sjuksköterska

Publiceringsdatum: 2021-07-21

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Gustavsgården är ett boende för äldre med ett stort omvårdnadsbehov.

Boendet består av tre hus med totalt 101 lägenheter. Varje boende har en kontaktperson i personalgruppen, som kan bistå den boende i olika avseenden. I fokus för vår verksamhet står värdeorden: kompetens, flexibilitet, trygghet och tydlighet. Gustavsgården ligger centralt i Gustavsberg, dit du enkelt pendlar med buss från Slussen på cirka 30 minuter.

På Gustavsgården i Värmdö kommun erbjuder vi dig en spännande arbetsplats där du blir en av de viktiga pusselbitarna som tillsammans med dina kollegor utför hälso- och sjukvårdsinsatser samt utvecklar innehållet i vården. Här är alla yrkesfunktioner lika viktiga och kompetensutbyte sinsemellan är en grund för fortsatt kompetensutveckling och stärkande av teamkänslan. I teamet finns redan ett flertal erfarna, trevliga och positiva medarbetare. Nu söker vi en sjuksköterska för tillsvidareanställning.

I rollen som omvårdnadsansvarig sjuksköterska ingår sedvanliga sjuksköterskearbetsuppgifter som förekommer på ett särskilt boende som bedömning av boendes hälsa, utföra hälso- och sjukvårdsåtgärder akuta som planerade, omvårdnadsdokumentation, kontakt med anhöriga och att genomföra vårdplaneringar, kontakt med läkare samt handledning av personal. Vi utför riskbedömningar i Senior alert arbetar med registrering i palliativa registret. Alla insatser utför du med individen i fokus – Vi arbetar personcentrerat såväl inom SoL som inom HSL.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du kan arbeta självständigt och kan organisera och prioritera dina arbetsuppgifter. Du kan kommunicera och förstå svenska flytande både i tal och- skrift då kommunikation är viktigt i rollen.

Som person är du ansvarstagande, serviceintresserad och flexibel samt har ett genuint intresse för människor. Vi förväntar oss att du är bra på att bygga relationer, skapa kontakt och föra en nära dialog med övriga i organisationen. Det är meriterande med tidigare erfarenhet från äldreomsorg och vård av personer med demenssjukdomar.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen avser tillsvidareanställning på 100 %. Provanställning kan komma att tillämpas.

Tjänsten innefattar dagtid mån-fre samt tjänstgöring dagtid, lördag och söndag var femte helg.

Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på ”sök tjänst” och följ sedan instruktionerna. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan senast den 2021-08-21.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta enhetschef Ann-Christin Nordström på telefon 08-570 471 11.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTills vidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeSjuksköterska, grundutbildad

Ansökan

Värmdö kommun söker en person till denna tjänst som sjuksköterska, grundutbildad med placerings i Värmdö. Om det låter intressant att arbeta som sjuksköterska, grundutbildad hos Värmdö kommun skickar du in din ansökan senast 2021-08-21.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Omvårdnadsansvarig Sjuksköterska

Värmdö kommun söker en person till tjänsten som sjuksköterska, geriatrisk vård i Värmdö.

2021-05-25

Mer info

Omvårdnadsansvarig sjuksköterska till Södermalmshemmet

Örebro kommun söker två personer till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Örebro.

2021-02-25

Mer info

Omvårdnadsansvarig Sjuksköterska Personalbostad finnes

Gammeluddshemmet AB söker en person till tjänsten som sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik i Nacka.

2021-03-18

Mer info