Undersköterskor/vårdbiträden för timanställning

Publiceringsdatum: 2021-07-21

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Gustavsgården är ett boende för äldre med ett stort omvårdnadsbehov.

Boendet består av tre enheter med totalt 101 lägenheter. Varje boende har en kontaktperson i personalgruppen, som kan bistå den boende i olika avseenden. I fokus för vår verksamhet står värdeorden: kompetens, flexibilitet, trygghet och tydlighet.

Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att göra vardagen bättre för våra äldre medborgare. Du kommer till en verksamhet som bygger på respekt för människors självbestämmande och integritet, och får hjälpa våra boende till frihet i deras vardag. Vi arbetar utifrån en värdegrund där närvaro är viktigt och att vi ser och lyssnar på de människor vi möter. Nu söker vi flera undersköterskor och/eller vårdbiträden för timanställning hos oss.

Rollen som undersköterska på Gustavsgården innebär att du tillsammans med dina kollegor ser till att våra boende får all den vård och omsorg som gör deras vardag trygg, säker och meningsfull. Vi arbetar utifrån personcentrerad vård- och omsorg där vi lyssnar till den boendes egen uppfattning om sin hälsa och de behov som är viktiga att uppfylla. Vi arbetar med att erbjuda boende och anhöriga möjlighet att vara delaktiga i planering, genomförande och uppföljning av vård- och omsorgsinsatser. Som undersköterska samverkar du dagligen med sjuksköterskor, kollegor, paramedicinare och gruppchefer i det dagliga arbetet. I arbetet ingår att dokumentera uppgifter i journalsystem.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller vårdbiträde gärna med yrkeserfarenhet av att arbeta på särskilt boende. Du behöver kunna tala och skriva god svenska, då kommunikation är ett viktigt behov hos våra boende.

Som person ser vi att du har ett stort intresse för att arbeta med äldre människor. Du är positiv, kreativ och flexibel samt sätter alltid våra boende i fokus. 

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på ”sök tjänst” och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 2021-08-30.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta enhetschef Ann-Christin Nordström på telefon 08-570 471 11. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidDeltid
Omfattning6 månader eller längre
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeUndersköterska, hemtjänst och äldreboende

Ansökan

Värmdö kommun söker fem personer till denna tjänst som undersköterska, hemtjänst och äldreboende med placerings i Värmdö. Om det låter intressant att arbeta som undersköterska, hemtjänst och äldreboende hos Värmdö kommun skickar du in din ansökan senast 2021-08-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Edsbergs äldreboende söker undersköterskor/vårdbiträden för timanställning

AB Solom söker tio personer till tjänsten som undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Sollentuna.

2021-03-24

Mer info

Högdalens VOB söker sjuksköterska för behovs/ timanställning

Stockholms kommun söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Stockholm.

2021-04-19

Mer info

Sjuksköterska för timanställning/sommarvikariat till Aleris ASIH i Nynäsham

Aleris Närsjukvård AB söker två personer till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Nynäshamn.

2021-04-13

Mer info