Psykolog/KBT-terapeut till Åre HC

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Funderar du på att söka jobb inom hälso- och sjukvård? Vill du ta steget att arbeta som psykolog hos REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN? Nu har du möjligheten. Intresserade sökes för heltid-jobb hos REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN - är du intresserad? De letar efter någon som vill jobba 6 månader eller längre.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Åre då det är tjänsteorten. REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN söker för närvarande efter en person att anställa inom psykolog-branschen. Ta en titt på deras lediga tjänst för att se om något av dem passar just dig. Har du vad som krävs för att arbeta som psykolog hos REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN? Ansök innan söndag den sjunde juli 2024 och ta reda på det!


Jobbannons

Vill du kombinera ett omväxlande och utmanande arbete med äventyr? Välkommen till oss på Åre hälsocentral, vi söker just nu efter en psykolog/psykoterapeut på vikariat.

Här arbetar vi som ett team och du möter patienter i alla åldrar vilket ger dig en spännande bredd i jobbet. Hos oss får du jobba mestadels dagtid i en positiv miljö på en expansiv ort mitt i fjällvärldens hjärta. Du blir en del av ett härligt och energiskt gäng som jobbar med patientens bästa i fokus. Området erbjuder stora möjligheter till rekreation, såsom skidåkning, fjällvandring och andra friluftsaktiviteter, eller bara möjlighet att uppleva total tystnad och stillhet.

Ta denna chans och sök nu!

ARBETSUPPGIFTER

Att arbeta som psykolog/psykoterapeut hos oss innebär att du bedömer, utreder, behandlar och ger råd till patienter i primärvården, med olika typer av utmaningar och problematik. Du arbetar med hälsofrämjande arbete, gruppverksamhet och du samarbetar med övriga professioner på hälsocentralen. Du kommer jobba utifrån evidensbaserade metoder individuellt, i gruppverksamhet och via internet.

Vi arbetar aktivt för att utveckla våra behandlingsinsatser mot psykisk ohälsa, för goda levnadsvanor och för att förebygga långtidssjukskrivningar och främja snabb återgång till arbetet.

Vi arbetar med rätt använd kompetens, RAK, där du utifrån din profession deltar i arbetet med att ta fram arbetsformer för att just din kompetens används på bästa sätt för våra patienter.

KVALIFIKATIONER

Vi välkomnar dig som är en legitimerad psykolog eller har en grundläggande psykoterapiutbildning med KBT-inriktning (steg 1). Krav på språkkunskap i svenska är lägst nivå C1, enligt Europarådets nivåskala. Det är meriterande om du har klinisk erfarenhet från primärvård.

Som person ser vi att du är positiv, ödmjuk och föredrar att arbeta lösningsorienterat. Därtill ser vi gärna att du har ett strukturerat och flexibelt arbetssätt. Vidare uppskattar du och förstår värdet i att samarbeta, men tar även ansvar och arbetar självständigt när detta krävs. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du bör ha god initiativförmåga, ett öppet sinnelag samt vara öppen för förändringar inom verksamhetsområdet. Det ställs krav på självständigt arbete, ett gott bemötande, god samarbetsförmåga och professionellt ansvar.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer2321000214
Typ av anställningVanlig anställning
YrkePsykolog
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN söker en person till denna tjänst som psykolog med placerings i Åre. Om det låter intressant att arbeta som psykolog hos REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN skickar du in din ansökan senast 2024-07-07.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Distriktssköterska/sjuksköterska sökes till ett vikariat på Järpens HC!

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN söker en person till tjänsten som distriktssköterska i Åre.

2024-06-11

Mer info

Sjuksköterska! Sluta leta! Låt oss hitta jobbet till dig!

Leasee AB söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Partille.

2024-06-10

Mer info

Specialist i allmänmedicin sökes till Medipart Partille vårdcentral & BVC

Medipart AB söker en person till tjänsten som specialistläkare i Partille.

2024-06-11

Mer info