Sjuksköterska till bemanningsservice

Publiceringsdatum: 2024-07-10

Vill du arbeta inom hälso- och sjukvård-branschen? Det är nu möjligt för dig att få jobb som sjuksköterska, grundutbildad hos VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN. VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN söker för närvarande efter personal på heltid för en tjänst tills vidare. Kolla in deras jobbannons för mer information.

Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Borås som är tjänsteorten. Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN i rollen som sjuksköterska, grundutbildad så har de just nu fem lediga tjänster som skulle kunna vara en perfekt match för dig! VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN letar efter erfaren sjuksköterska, grundutbildad som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är onsdag den trettioförsta juli 2024.


Jobbannons

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: https://www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr, https://www.linkedin.com/company/s%C3%B6dra-%C3%A4lvsborgs-sjukhus/mycompany/, https://www.instagram.com/sodra_alvsborgs_sjukhus/?hl=sv

Vill du tillhöra ett glatt och härligt gäng? Vill du kunna göra skillnad för patienter och samtidigt dela med dig av din kunskap och erfarenhet till nyare kollegor? Vill du bidra till vår utveckling samtidigt som du får möjlighet att utvecklas? Då kan du vara den person som vi söker.

Du som allmänsjuksköterska eller specialistsjuksköterska, välkommen med din ansökan till oss.

Om våra lediga tjänster

Som sjuksköterska på bemanningsservice får du ett varierande och ansvarsfullt arbete med möjlighet till kompetensutveckling. Hos oss kommer du få möjlighet att skaffa nya erfarenheter och växa i din yrkesroll. I din roll som sjuksköterska/specialistsjuksköterska kommer du att, efter introduktion, rotera mellan olika enheter utifrån verksamhetens behov. Vi försöker alltid ta hänsyn till individuella önskemål om placering men vill vara tydliga med att det är verksamhetens behov som styr. I din tjänst kommer du få möjlighet att stötta och kompetensutveckla kollegor som är nya i sin yrkesroll ute i verksamheten. Vidare kommer du också att ha möjlighet att verka som instruktör och träna medarbetare på SÄS i olika kliniska situationer.

Vi bemannar dygnets alla timmar vilket innebär att hos oss finns möjlighet att jobba dygnets alla timmar.

Vi kan erbjuda dig:

ett stimulerande och utvecklande kliniskt arbete inom olika verksamheter och specialiteter

att vara introduktionsansvarig och bidra med kompetensutveckling till kollegor ute i verksamheten som är nya i sin sjuksköterskeroll

att verka som instruktör i vårt kliniska träningscentrum (KTC) 

återkommande kompetensutveckling

Om oss

Bemanningsservice är SÄS interna bemanningsenhet. Hos oss arbetar tillsvidareanställda och timanställda sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi använder oss av bokningssystemet Time Care Pool för bokningar från verksamheten samt tillgänglighetsrapportering från våra medarbetare. Beställningarna tas omhand av våra administrativa koordinatorer som har en helhetssyn över tillgänglig medarbetarkompetens och beställningar.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, specialistsjuksköterska eller barnmorska och har några års erfarenhet av ditt yrke inom sjukhusvård. Om du också sedan tidigare har erfarenhet från kommun och primärvård så ser vi detta som meriterande. För att trivas i vår organisation bör du vara flexibel och ha en förmåga att kunna anpassa dig till de arbetssituationer du befinner dig i. Det är viktigt att du har en vilja att dela med dig av din kompetens samtidigt som du alltid är nyfiken på det nya. Tjänsten som bemanningssjuksköterska innebär att du är ambulerande och det är därför viktigt att du klarar av flexibilitet gällande arbetstider men även variationen av arbete på olika enheter. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.  

Övrigt

För anställning inom akutsjukvård, barn och psykiatri begär vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret.

Vi hanterar ansökningarna löpande och kommer kontakta intressanta kandidater för intervju under ansökningstiden så välkommen med din ansökan redan idag. Bifoga yrkeslegitimation med din ansökan.

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Västra Götalandsregionen krigsplacerar alla tillsvidareanställda medarbetare.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion.  Du kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/surrogate.

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Om jobbet

Antal tjänster5
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnVÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000131
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSjuksköterska, grundutbildad
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN söker fem personer till denna tjänst som sjuksköterska, grundutbildad med placerings i Borås. Om det låter intressant att arbeta som sjuksköterska, grundutbildad hos VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN skickar du in din ansökan senast 2024-07-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Sjuksköterska till Neurokirurgiavdelning i Lund

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Lund.

2024-07-18

Mer info

Sjuksköterska som söker utveckling och bred kompetens? Välkommen till MAVA!

VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Trollhättan.

2024-07-18

Mer info

Sjuksköterska natt till VO Kirurgi Helsingborg

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Helsingborg.

2024-07-18

Mer info