Sjuksköterska till Hudmottagningen i Falun

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Funderar du på att söka jobb inom hälso- och sjukvård? Ett spännande jobb som sjuksköterska, grundutbildad hos REGION DALARNA väntar på dig - varför inte söka idag? Vill du arbeta heltid hos REGION DALARNA? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst tills vidare.

Falun är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. REGION DALARNA har just nu ett ledigt jobb som sjuksköterska, grundutbildad. Har du vad som krävs för att arbeta som sjuksköterska, grundutbildad hos REGION DALARNA? Ansök innan söndag den trettionde juni 2024 och ta reda på det!


Jobbannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Då en av våra sjuksköterskor gått i pension söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska att arbeta med oss på hudmottagningen. Vi är en liten klinik med positiv anda och har kul på jobbet!

Hudkliniken Dalarna är en länsövergripande klinik med ansvar för hudsjukvård och sexuell överförbara sjukdomar (STI). I Falun finns specialistläkarmottagning för hud och STI samt en behandlingsenhet. Kliniken har även behandlingsenheter i Avesta, Borlänge, Ludvika och Mora.

Sjuksköterska till Hudmottagningen i Falun

Arbetsuppgifter

På hudmottagningen tar vi emot patienter med hudsjukdomar och hudtumörer där specialistvård behövs. Vi utför många olika behandlingar, exempelvis ljusbehandling, laserbehandling, bad- och smörjbehandlingar samt såromläggningar. Vi har idag flera självständiga sjuksköterskemottagningar och jobbar för att utveckla de befintliga, samt nya. Övriga arbetsuppgifter: Assistera läkare på mottagning och operation, telefonrådgivning främst åt våra patienter - men även åt kollegor i primärvården, kommunen och internt inom regionen. Administrativa uppgifter som dokumentation, patientadministration och besvara ärenden på 1177:s e-tjänster.

Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker sig som:

  • är legitimerad sjuksköterska

Meriterande är:

  • erfarenhet av arbete inom hudsjukvård

Ansökan

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@regiondalarna.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: https://www.regiondalarna.se/jobba-med-oss" rel="noopener noreferrer">Jobba med oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: https://www.socialstyrelsen.se/statistik-och-data/register/halso-och-sjukvardspersonal/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.

Detta arbete innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar. Innan erbjudande om anställning kan ske, måste du som sökande uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert alternativt via ett digitalt registerutdrag, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se).

Fackliga kontaktuppgifter

https://www.regiondalarna.se/jobb-och-utbildning/jobba-med-oss/fackforbund/" rel="noopener noreferrer">Fackförbund - Region Dalarna

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION DALARNA
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000180
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSjuksköterska, grundutbildad
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

REGION DALARNA söker en person till denna tjänst som sjuksköterska, grundutbildad med placerings i Falun. Om det låter intressant att arbeta som sjuksköterska, grundutbildad hos REGION DALARNA skickar du in din ansökan senast 2024-06-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Studielön för dig som studerar till Röntgensjuksköterska, Falun

REGION DALARNA söker två personer till tjänsten som röntgensjuksköterska i Falun.

2024-06-17

Mer info

Timanställd Leg. Sjuksköterska sökes till Medipart Partille vårdcentral

Medipart AB söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Partille.

2024-06-18

Mer info

Sjuksköterska till Avd 34 BUM Falun

REGION DALARNA söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Falun.

2024-06-17

Mer info