Sjuksköterska

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Skulle du vilja jobba inom hälso- och sjukvård? Det är nu möjligt för dig att få jobb som sjuksköterska, grundutbildad hos Fazli Hair OP AB. Fazli Hair OP AB behöver någon som vill arbeta heltid. Om du är tillgänglig för 6 månader eller längre, ta en titt på denna jobbannons.

Denna position är tillgänglig i Göteborg. Fazli Hair OP AB har just nu ett ledigt jobb som sjuksköterska, grundutbildad. Bli en del av teamet hos Fazli Hair OP AB som sjuksköterska, grundutbildad genom att ansöka senast måndag den femte augusti 2024.


Jobbannons

Sjuksköterska

Hair TP Clinic

411 24 Göteborg

Heltid

Sjuksköterska till skönhetsklinik i centrala Göteborg

Är du intresserad av att vårda både det yttre och det inre? Vill du arbeta med friska patienter? Har du ett intresse för skönhet och hårvård? Då kan du vara sjuksyrran vi söker.

Hair TP Clinic är en skönhetsklinik i centrala Göteborg med fokus på PRP-injektioner och hårtransplantationer. Vi söker nu en hängiven och professionell sjuksköterska till vårt team med fokus på PRP-injektionerch hårtransplantationer. PRP-injektioner är en viktig del av processen för behålla sitt ursprungliga hår och vi ser att PRP-injektioner ger goda resultat i samband med en transplantation. Vi söker en sjuksköterska för på heltid.

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara utförande av PRP-injektioner och hårtarsnplantationer men denna roll kan växa för att inkludera även andra arbetsuppgifter med tiden. Som en del av Hair TP Clinic finns goda möjligheter för dig att utvecklas och arbeta mångsidigt.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är positiv, engagerad och som vill göra skillnad för andra människor. Självklart är det viktigt för oss att du har goda kunskaper i blodprovstagning samt att hantera injektioner.

Vi ser gärna att

Du är professionell, omtänksam och har förståelse för våra patienters problematik

Du är kreativ, flexibel och engagerad

Du har ett intresse för hår och skönhetsvård och håller dig uppdaterad om nya trender och tekniker

Du har givetvis sjuksköterskelegitimation

Kanske är du ny examinerad eller har erfarenhet och känner att du hellre arbetar mot friskvård? Då kan detta vara din chans att låta din karriär ta en helt ny riktning. ( intern utbildning erbjuds )

Vad erbjuder vi?

Du får möjligheten att få vara en del av den spännande resan hos ett växande företag där du även får chansen att påverka företagets framtid. Du får vara en del av ett empatiskt team som alla delar passionen att hjälpa människor med håravfall, som i många fall kan vara ett genant besvär.

Du har goda möjligheter att forma din roll under arbetets gång. Tillsammans med företagets VD sätts en riktning för rollen och du kommer ha kontinuerlig kontakt med företagets ledning.

Du får även en omfattande och exklusiv utbildning inom PRP-behandling samt andra förmåner inom företaget.

Hur ansöker jag?

Välkommen att skicka CV och personligt brev till jobb@hairtpclinic.com. Vi rekryterar kontinuerligt och tillsätter denna tjänst så fort vi hittar en lämplig kandidat. Ta chansen idag att börja ett nytt spännande kapitel!

Lön enligt överenskommelse.

Anställning heltid.

Med vänliga hälsningar, Hair TP Clinic

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnFazli Hair OP AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5590342688
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSjuksköterska, grundutbildad
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Fazli Hair OP AB söker en person till denna tjänst som sjuksköterska, grundutbildad med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som sjuksköterska, grundutbildad hos Fazli Hair OP AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-05.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Sjuksköterska, planera din höst i god tid!

Viva Bemanning AB söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Heby.

2024-07-18

Mer info

Sjuksköterska, planera din höst i god tid!

Viva Bemanning AB söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Göteborg.

2024-07-18

Mer info

Sjuksköterska, planera din höst i god tid!

Viva Bemanning AB söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Gotland.

2024-07-18

Mer info