Sjuksköterska till Gynekologiska akutmottagningen i Helsingborg

Publiceringsdatum: 2024-07-08

Är du intresserad av att jobba inom hälso- och sjukvård? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos REGION SKÅNE genom att arbeta som sjuksköterska, grundutbildad. REGION SKÅNE söker för närvarande efter personal på heltid för en tjänst tills vidare. Kolla in deras jobbannons för mer information.

Att bo i närheten av Helsingborg kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. REGION SKÅNE behöver fler anställda som stödjer arbetet inom sjuksköterska, grundutbildad. Kolla in deras lediga tjänst för att se om du har vad som krävs. Här är chansen att bli en del av REGION SKÅNE och jobba som sjuksköterska, grundutbildad! Ansök senast måndag den femte augusti 2024.


Jobbannons

Vill du vara med och göra skillnad för våra patienter inom kvinnosjukvården? Då kan du vara den vi söker! Hos oss får du vara delaktig i ett spännande och utvecklande projekt med fokus på en hälsosam arbetsplats. Vi erbjuder dig också goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Under våren 2024 påbörjade vi projektet Hälsosam arbetsplats 90:10 som kommer att pågå under två år. Projektet innebär kliniskt arbete under 90 procent av sin arbetstid och resterande 10 procent delas mellan personlig utveckling och utveckling av enheten. Under projekttiden sker kontinuerlig utvärdering för att säkerställa önskad effekt.

Den gynekologiska akutmottagningen är en trivsam enhet som finns på andra plan på Helsingborgs lasarett och ligger i direkt anslutning till den gynekologiska vårdavdelningen. Hos oss vårdas kvinnor i alla åldrar med akuta gynekologiska tillstånd samt kvinnor med graviditetsrelaterade besvär före vecka 22. Vi har därutöver viss elektiv verksamhet som förekommer dagtid. Hos oss på den gynekologiska akutmottagningen är arbetsuppgifter och tempo varierande, ingen dag är den andra lik!

Du kan följa våra medarbetare på Helsingborgs lasaretts Instagramkonto https://www.instagram.com/helsingborgslasarett/. Där får du ta del av vardagen på vårt sjukhus och lära dig mer om olika verksamheter. Följ oss gärna!

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en sjuksköterska alternativt barnmorska för tjänstgöring både dag och natt.

Som sjuksköterska eller barnmorska hos oss tar du emot och triagerar patienterna. Du bedömer om patienten behöver träffa en läkare direkt eller om patienten ska hänvisas till annan vårdenhet. Du arbeta i ett team nära andra sjuksköterskor, barnmorskor, undersköterskor och läkare. Tillsammans arbetar ni för att ge patienten den bästa möjliga vården.

Under natten är vår akutmottagning sammankopplad med den gynekologiska vårdavdelningen där arbetet utgår ifrån. En sjuksköterska eller barnmorska har huvudansvar för vårdavdelningen och en för den gynekologiska akutmottagningen. Tillsammans hjälps vi åt utifrån aktuell belastning.

KVALIFIKATIONER

Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska eller barnmorska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Har du tidigare arbetat inom området gynekologi eller akutsjukvård ser vi det som meriterande.

Som person söker vi dig som är lugn och trygg samt har ett genuint intresse och engagemang för att vårda och ge alla patienter högkvalitativ vård. Då du möter patienter som befinner sig i olika skeden i livet krävs även förmåga till empati, gott bemötande och god omvårdnad. Du trivs med att arbeta i team och har en god samarbetsförmåga. Stor vikt läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Helsingborgs lasarett är en mångsidig arbetsplats med puls. Här bedriver vi akutsjukvård och specialistsjukvård dygnet runt. De flesta medicinska specialiteterna är representerade och det finns både intensivvård, förlossning och neonatalvård. Vi har även verksamhet på sjukhusen i Ängelholm och Landskrona. I Ängelholm utför vi en stor del av våra planerade operationer.

Vi är en lärande organisation i ständig utveckling. Hos oss får du goda möjlighet att växa och bredda ditt perspektiv i tvärprofessionella samarbeten med kollegor från olika verksamheter. Möjligheterna att kombinera forskning med kliniskt arbete är mycket goda och spännande forskningsprojekt bedrivs inom flera områden. Vi har ett omfattande utbildningsuppdrag, hos oss genomgår många av morgondagens kollegor sin kliniska utbildning.

https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION SKÅNE
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000255
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSjuksköterska, grundutbildad
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

REGION SKÅNE söker en person till denna tjänst som sjuksköterska, grundutbildad med placerings i Helsingborg. Om det låter intressant att arbeta som sjuksköterska, grundutbildad hos REGION SKÅNE skickar du in din ansökan senast 2024-08-05.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Barnmorska till Gynekologiska akutmottagningen i Helsingborg

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som barnmorska i Helsingborg.

2024-07-08

Mer info

Sjuksköterska till Sprututbytesmottagningen i Helsingborg

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Helsingborg.

2024-07-16

Mer info

Sjuksköterska till Rättspsykiatrisk avdelning i Helsingborg

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Helsingborg.

2024-07-12

Mer info