Undersköterska till Vardaga Sommarlustvägen

Publiceringsdatum: 2024-07-04

Letar du efter anställning inom hälso- och sjukvård? Vardaga AB är på jakt efter en skicklig undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering och du kan vara rätt person för jobbet. Vardaga AB söker för närvarande efter personal på deltid för en tjänst tills vidare. Kolla in deras jobbannons för mer information.

Kristianstad är platsen där denna position är ledig. Om du är intresserad av en karriär inom undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering, ta en titt på den lediga tjänsten som Vardaga AB erbjuder för att se om det är en matchning. Sista ansökningsdagen till jobbet som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering hos Vardaga AB är lördag den tredje augusti 2024.


Jobbannons

Nu söker vi på Vardaga Sommarlustvägen i Kristianstaden undersköterska för en tillsvidareanställning . Boendet har inriktning demens.Vi erbjuder utbildning och flera förmåner.

Det här får du hos oss:• Utbildning som gör ditt arbete enklare, till exempel vårdhygien, bemötande vid demenssjukdom och ergonomi.• Förmånsportal med rabatter och erbjudanden. Till exempel kan du köpa biobiljetter och resor med kollektivtrafik till bra pris.• En coachande och stöttande chef som jobbar tillsammans med dig i vardagen.• Tydliga arbetssätt och rutiner som förenklar ditt jobb.• Karriär- och utvecklingsmöjligheter. Till exempel kan du bli gruppchef med personalansvar eller få ett specifikt ämnesansvar som demensansvarig eller hygienombud.• Självklart har vi även friskvårdsbidrag, skobidrag, arbetskläder och kollektivavtal.

Om [Fyll i namn på enheten]

Sommarlustvägen är ett modernt boende med närhet till både natur och service. Verksamheten har 54 platser med inriktning mot demens.

På Sommarlustvägen är vi angelägna om att våra boende ska känna sig som hemma. Dygnet runt. En förutsättning för att arbeta hos oss är ett gott bemötande där alla våra boende ska få det stöd och hjälp dom behöver på deras villkor. Vi är stolta över vår arbetsplats och vi hjälper varandra i alla lägen.• Vi är ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via VardagasDemensakademi.

• Du har en gruppchef som större delen av sin tid arbetar nära dig i verksamheten. Att bli gruppchef kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.• Här arbetar vi med djur i vården och har regelbundet besök av terapihundar. Vi har även fåglar och fiskar.

• Vi jobbar helt tiden för att hitta på nya, spännande aktiviteter för våra boende.

Som undersköterska är du oerhört viktig!Din uppgift är att ge livskvalitet. Med hjälp av dig kan våra boende behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Du ser varje person och tolkar vad de behöver. Samtidigt lär du dig mycket om omvårdnad, åldrande och hur man bemöter människor.

”Det handlar framför allt om möten med människor, att kunna anpassa och läsa vad människor behöver. Du får kollegor och lär dig mycket om samarbete! Det händer ofta mycket roliga saker, aktiviteter och utflykter. Det är ett jobb med mycket skratt.” Jirapinya MuangsiriDu står närmast den boende och har därmed en nyckelroll i teamet med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. Du medverkar också vid vårdplanering och skriver social dokumentation.

Med hjärtat på rätta ställetHos oss får du arbeta i en stark kultur där vi drivs av vår vision: Vi gör världen lite bättre, en människa i taget. Det är oerhört viktigt att du delar vår vision och våra fyra värderingar:

Respekt: Hos oss har alla rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande. Ansvar: Hos oss har vi medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder.Enkelhet: Hos oss är det enkelt att påverka och att vara medarbetare eller kund.Kunskap: Hos oss reflekterar vi, lär av varandra och tar tillvara allas kompetensTillsammans jobbar vi kontinuerligt med att säkra att värdegrunden genomsyrar vårt bemötande, både till varandra och alla som bor hos oss.

”Här finns bra och tydliga värderingar och mål som har guidat mig hela vägen för att kunna utföra mitt arbete på bästa sätt.” Raquel CastanedaDin erfarenhet och kunskapVi ser gärna att du är utbildad undersköterska och har arbetat några år inom äldreomsorgen. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande.Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du delar våra värderingar och har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Vi tror att du:- lockas av ett varierat arbete och tycker om att möta människor i olika situationer. - är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar. - trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

”Jag har alltid blivit trodd och satsad på. Det har varit mycket interna utbildningar, och när man kommer med idéer så lyssnar arbetsgivaren.” Mårten Hedberg

ÖvrigtLön: Vi tillämpar individuell lönesättningTillträdesdatum: 24 09 23Sista ansökningsdag: 24 07 21Registerkontroll: Utdrag ur belastningsregister skall uppvisas vid en eventuell anställningHar du frågor? Kontakta gärna: [Fyll i] Observera att det inte går att ansöka via E-post.Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.Facklig kontakt: Kommunal, kommunal.se

AnsökanVälkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnVardaga AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5564699105
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeUndersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Vardaga AB söker en person till denna tjänst som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering med placerings i Kristianstad. Om det låter intressant att arbeta som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering hos Vardaga AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-03.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Undersköterska Natt till Vardaga Villa Soldalen

Vardaga AB söker en person till tjänsten som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering i Halmstad.

2024-07-09

Mer info

Undersköterska till Vardaga Villa Soldalen

Vardaga AB söker en person till tjänsten som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering i Halmstad.

2024-07-02

Mer info

Undersköterska till vårdavdelning

REGION STOCKHOLM söker en person till tjänsten som undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning i Solna.

2024-06-27

Mer info