Sjuksköterska till äldreområde inom socialpsykiatrin

Publiceringsdatum: 2024-06-28

Är du på jakt efter en karriär inom hälso- och sjukvård? Malmö kommun är på jakt efter en skicklig sjuksköterska, grundutbildad och du kan vara rätt person för jobbet. Malmö kommun söker för närvarande efter personal på heltid för en tjänst tills vidare. Kolla in deras jobbannons för mer information.

Platsen där jobbet finns ledigt är i Malmö. Malmö kommun behöver fler anställda som stödjer arbetet inom sjuksköterska, grundutbildad. Kolla in deras lediga tjänst för att se om du har vad som krävs. Låt Malmö kommun hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som sjuksköterska, grundutbildad! Ansök seast fredag den tolfte juli 2024.


Jobbannons

Ref: 20241185

Är du sjuksköterska med erfarenhet inom både psykiatri och äldreomsorg och letar efter din nästa utvecklande utmaning? Varmt välkommen till oss! 

Arbetsuppgifter

I förvaltningen pågår ett kompetenshöjande arbete ute på våra socialpsykiatriska boenden för att öka kunskapen kring våra äldre patienter med psykiatrisk problematik. Som ett led i detta söker vi på hälso- och sjukvårdsenheten en sjuksköterska vars kompetens kan matcha behovet vi ser i verksamheterna. 

Som sjuksköterska i området ansvarar du för hälso- och sjukvårdsuppgifter till patienterna, vilket betyder att självständigt bedöma, genomföra och utvärdera insatser riktade till målgruppen. Du leder, organiserar, planerar, prioriterar och samordnar, och ansvarar också för medicinska åtgärder. Du handleder och utbildar också medarbetare i omvårdnad samt i hälso- och sjukvårdsinsatser som omfattar delegering. Du deltar aktivt i utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet. 

Vi arbetar teambaserat, och du kommer att samarbeta med fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut, biståndshandläggare, chefer och omsorgspersonal. Du samverkar också med primärvård, slutenvård och andra aktörer utifrån en helhetssyn på patienten. I arbetsuppgifterna ingår att genomföra och medverka vid planering för säker hemgång tillsammans med teamet för samverkan vid utskrivning. 

Om du är nyfiken på hur vi arbetar och vill göra arbetsplatsbesök eller ”gå bredvid”, erbjuder vi möjlighet till detta. Kontakta oss i så fall gärna så snart som möjligt. 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. 

Erfarenhet som sjuksköterska är ett krav, och det är meriterande om du även har arbetat inom kommunal hälso- och sjukvård. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete mot målgruppen tidigare. Det är även meriterande om du arbetat med kvalitetsregistret Beteendemässiga och Psykiska Symtom vid Demensjukdom (BPSD) samt har vana av olika riskbedömningsinstrument sedan tidigare. 

För att trivas i uppdraget är du som person lösningsfokuserad och bra på att samarbeta, bygga relationer och skapa nya nätverk. Du har en god förmåga att snabbt ställa om och att hantera oförutsedda händelser. Ditt bemötande är självklart gott, och du delar Malmö stads värdegrund där du möter varje människa med förståelse och respekt. 

Vi förutsätter att du har god vana av IT-baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. 

B-körkort för manuell växellåda är ett krav, liksom att du kan cykla.

Om arbetsplatsen

Tillsammans med ett fantastiskt gäng kollegor kommer du vara med och skapa en stabil verksamhet med goda förutsättningar och en bra arbetsmiljö. Vi erbjuder våra medarbetare individuellt anpassad introduktion, kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och flextid.

Vi har gemensamma lokaler med rehabsektionen. Närheten till arbetskamraterna bidrar till en god sammanhållning och en trevlig arbetsmiljö. Vi utser mentorer till våra nyanställda medarbetare där det finns ett behov, och våra sjuksköterskor har en bred kompetens och en mångfald av erfarenheter. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete på en arbetsplats med hög kompetens, ett bra arbetsklimat och med stort engagemang. 

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 3000 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare och hälso- och sjukvård. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform:Tills vidare 

Omfattning: Heltid

Antal tjänster: 1

Tillträde: Enligt överenskommelse 

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vänta därför inte med din ansökan!

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. 

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnMalmö kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120001124
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSjuksköterska, grundutbildad
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Malmö kommun söker en person till denna tjänst som sjuksköterska, grundutbildad med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som sjuksköterska, grundutbildad hos Malmö kommun skickar du in din ansökan senast 2024-07-12.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Sjuksköterska till bemanningsuppdrag inom medicin

Centric Care AB söker en person till tjänsten som sjuksköterska, medicin och kirurgi i Östersund.

2024-07-17

Mer info

Sjuksköterska till Elfyslab inom Takyflödet

REGION STOCKHOLM söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Stockholm.

2024-07-09

Mer info

Specialistsjuksköterska inom intensivvård till Barnintensiven (BIVA)

REGION STOCKHOLM söker två personer till tjänsten som intensivvårdssjuksköterska i Solna.

2024-06-14

Mer info