Klinikkoordinator Specialistkliniken för ortodonti Mölndal/Stenungsund

Publiceringsdatum: 2024-06-11

Letar du efter anställning inom hälso- och sjukvård? Positionen som tandsköterska hos VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN är öppen och väntar på en lämplig kandidat - kan det vara du? VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN behöver någon som vill arbeta heltid. Om du är tillgänglig för tills vidare, ta en titt på denna jobbannons.

För detta jobb är Mölndal den angivna tjänsteorten. Företaget VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som tandsköterska har de nu ett ledigt jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Sök jobbet som tandsköterska hos VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast tisdag den tjugofemte juni 2024.


Jobbannons

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Beskrivning

Vi söker nu en klinikkoordinator till vår klinik med huvudplacering i Mölndal.

Ortodontikliniken i Mölndal/Stenungsund är en klinik med två utbudspunkter samt ett tandtekniskt laboratorium. Vi är 22 medarbetare i Mölndal och 8 i Stenungsund.  På kliniken arbetar specialisttandläkare inom ortodonti, ortodontiassistenter, tandsköterskor och tandtekniker. Kliniken i Mölndal ligger på Mölndals sjukhus i samma lokaler som allmäntandvård och flera andra specialistkliniker. Kliniken i Stenungsund ligger i samma lokaler som allmäntandvården.

Vi månar om vår arbetsmiljö och med arbetsglädje skapar vi utveckling! Vill du bli en del av vårt team är du välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter

Som klinikkoordinator är du klinikchefens ledningsstöd och ingår i klinikledningen, vilket innebär att du är arbetsgivarföreträdare. Du skall lojalt stödja klinikchefen i sitt uppdrag att leda och utveckla verksamheten och aktivt verka för måluppfyllelse i enlighet med uppdrag i klinikkontrakt samt övriga styrdokument. 

Engagemang, samarbete och glädje är Folktandvårdens värdeord och klinikkoordinatorn förväntas i denna anda skapa nätverk och samarbeten även kliniker emellan för att leva upp till våra kundlöften. 

Några exempel på koordinatorns arbetsuppgifter är; koordinera den dagliga verksamheten, inköp, fakturahantering,  hantering av personalsystem, schemaläggning, listvård och vårduppföljning samt vara ett aktivt ledningsstöd till klinikchefen.

En del av ditt uppdrag kommer vara att leda möten inom dina ansvarsområden på t.ex. kategorimöten.

Kvalifikationer

Du har tandsköterske-, tandhygienistutbildning eller annan tandvårdserfarenhet och en god kommunikationsförmåga. Du är strukturerad, har en god organisationsförmåga samt är öppen och prestigelös. Du är lyhörd och ansvarsfull samt behåller ditt lugn även i komplicerade situationer. Din människosyn är humanistisk och ödmjuk.

Erfarenhet som klinikkoordinator och/eller ortodonti är kvalificerande. Vi förutsätter att du har god datorvana och kan hantera Officepaketet samt T4 mycket väl. Att arbeta i ett flertal datorprogram och digitala plattformar kommer att vara en naturlig del av din vardag, därför är det viktigt att du är bekväm med digitala arbetssätt och har lätt att lära.

Intervjutider planeras den 14 augusti 2024.

Folktandvården Västra Götaland gör kontroll i Polisens misstanke- och belastningsregister innan beslut om anställning. 

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Västra Götalandsregionen krigsplacerar alla tillsvidareanställda medarbetare.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion.  Du kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/surrogate.

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnVÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000131
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeTandsköterska
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN söker en person till denna tjänst som tandsköterska med placerings i Mölndal. Om det låter intressant att arbeta som tandsköterska hos VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN skickar du in din ansökan senast 2024-06-25.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Tandsköterska, specialistkliniken för protetik, Mölndal

VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN söker en person till tjänsten som tandsköterska i Mölndal.

2024-06-19

Mer info

Tandsköterska till specialistkliniken för protetik, Karlstad

REGION VÄRMLAND söker två personer till tjänsten som tandsköterska i Karlstad.

2024-06-13

Mer info

Tandsköterska till avd för Ortodonti

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN söker en person till tjänsten som tandsköterska i Östersund.

2024-06-10

Mer info