Sjuksköterska till avdelning 3, Norrtälje sjukhus | Tiohundra

Publiceringsdatum: 2024-07-08

Vill du arbeta inom hälso- och sjukvård-branschen? Tiohundra AB söker just nu efter en sjuksköterska, medicin och kirurgi och du kan vara den de letar efter. Tiohundra AB söker en medarbetare på heltid som vill arbeta tills vidare. Kan det vara du?

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Norrtälje då det är tjänsteorten. Tiohundra AB behöver fler anställda som stödjer arbetet inom sjuksköterska, medicin och kirurgi. Kolla in deras två lediga tjänster för att se om du har vad som krävs. Bli en del av teamet hos Tiohundra AB som sjuksköterska, medicin och kirurgi genom att ansöka senast måndag den tolfte augusti 2024.


Jobbannons

Nu söker vi två kollegor som vill jobba hos oss på avdelning 3 här på Norrtälje sjukhus.

Vill du arbeta med ett viktigt uppdrag där du är med och gör skillnad samtidigt som du får ett utvecklade och omväxlande arbete? Då är det här den perfekta rollen för dig. Välkommen till oss på kirurgavdelningen!

Om tjänsten

Som sjuksköterska leder du omvårdnadsarbetet i teamet och ansvarar för bedömning, planering och åtgärder av patientens omvårdnad. Tjänsten är på heltid eller om deltid önskas kan detta diskuteras. Arbetspass är förlagda morgon, dag och kväll samt varannan helg.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter

Bedömningar

Planering för patientens omvårdnad

Om vårt erbjudande:

Kvarstannande bonus , som innebär att du kan få max 40 timmar i din tidbank om du stannar kvar i din anställning inom 24/7 ett helt år

Vi erbjuder friskvårdsbidrag på 5000 kr för år 2024. Du kan läsa mer om våra förmåner här.

Om dig

För den här tjänsten behöver du:

Vara legitimerad sjuksköterska

Det är meriterande om du också har:

Erfarenhet av professionen, gärna med erfarenhet av akutsjukvård                                         

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som värdesätter din omvårdnadskompetens. Erfarenhet som sjuksköterska och gärna inom akutsjukvården är meriterande men inte ett krav. Du har lätt för att samarbeta och bidrar genom ditt engagemang och positiva förhållningssätt till avdelningens goda resultat. 

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss

På Kirurgavdelningen på Norrtälje sjukhus bedrivs både akut och elektiv kirurgi inom gynekologi, mag/tarm samt urologi. Det bidrar till att du får en bred kompetens inom flera olika kirurgiska specialiteter. Vården på avdelningen präglas av korta vårdtider och hos oss arbetar vi i team bestående av sjuksköterska, undersköterska ,en samordnande undersköterska, rehab och läkare.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

https://www.regionstockholm.se/jobb

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnTiohundra AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5565957395
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSjuksköterska, medicin och kirurgi
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Tiohundra AB söker två personer till denna tjänst som sjuksköterska, medicin och kirurgi med placerings i Norrtälje. Om det låter intressant att arbeta som sjuksköterska, medicin och kirurgi hos Tiohundra AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-12.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Undersköterska till avdelning 3, Norrtälje sjukhus | Tiohundra

Tiohundra AB söker fyra personer till tjänsten som undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning i Norrtälje.

2024-07-09

Mer info

Undersköterska till nattjänst på avdelning 3, Norrtälje sjukhus | Tiohundra

Tiohundra AB söker två personer till tjänsten som undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning i Norrtälje.

2024-07-08

Mer info

Vikarierande logoped till rehab på Norrtälje sjukhus | Tiohundra

Tiohundra AB söker en person till tjänsten som logoped i Norrtälje.

2024-07-11

Mer info