Undersköterska till avdelning 3, Norrtälje sjukhus | Tiohundra

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Har du övervägt att arbeta inom hälso- och sjukvård-branschen? Positionen som undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning hos Tiohundra AB är öppen och väntar på en lämplig kandidat - kan det vara du? Tiohundra AB söker för närvarande efter personal på deltid för en tjänst tills vidare. Kolla in deras jobbannons för mer information.

Om du redan bor i närheten av Norrtälje, är det här din chans att söka ett spännande jobb Tiohundra AB har just nu fyra lediga tjänster som undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Låt Tiohundra AB hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning! Ansök seast måndag den tolfte augusti 2024.


Jobbannons

Är du undersköterska med erfarenhet av akutsjukvård? Att arbeta inom vården med människor är ett bland de viktigaste jobb som finns ! Om du är en person som brinner för omvårdnad och vill vara en del av ett engagerat team, ser vi fram emot din ansökan! Välkommen till oss på avdelning 3 på Norrtälje sjukhus!

Om tjänsten

Som undersköterska hos oss spelar du en central roll i att planera och utföra den dagliga omvårdnaden av våra patienter.

Tillsammans med ditt team, som består av undersköterskor, sjuksköterskor, en samordnande undersköterska, rehab-personal samt läkare, kommer du att arbeta med en rad viktiga arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna omfattar bl. a omvårdnad, såromläggning, provtagning, kontroll av vitalparametrar, hantera olika dränage, katetrar och stomier samt dokumentation.

Tjänsten är på heltid alternativ deltid, enligt önskemål. Tjänstgöring är morgon, dag och kväll samt varannan helg.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:

Sedvanlig omvårdnad och kontroll av vitalparametrar

Provtagning

Såromläggningar

Hantera dränage, katetrar och stomier 

Om vårt erbjudande:

Här får du en individuellt anpassad introduktion och vi anordnar med jämna mellanrum internutbildningar för att ständigt säkra kompetenshöjning och kunna erbjuda den bästa vården inom senaste evidensen.  Vi erbjuder friskvårdsbidrag på 5000 kr per år. Du kan läsa mer om våra förmåner här.

Om dig

För den här tjänsten behöver du:

Vara utbildad och examinerad undersköterska med inriktning akutsjukvård

Ha erfarenhet av akutsjukvård med inriktning kirurgi 

Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Du är van att ta eget ansvar för ditt arbete och är trygg i din yrkesroll. Du har ett stabilt och tryggt förhållningssätt, är ödmjuk och respektfull mot såväl arbetskollegor som patienter.

Du har lätt för att samarbeta, är lyhörd och bidrar genom ditt engagemang och positiva förhållningssätt till avdelningens goda resultat. 

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss

Vår kirurgavdelning på Norrtälje sjukhus präglas av korta vårdtider. Vi bedriver både akut och elektiv kirurgi inom gynekologi, mag/tarm samt urologi. Genom de olika patientgrupperna erbjuder vi dig en bredare kompetens inom flera olika kirurgiska specialiteter. Vill du läsa mer om Tiohundra och vårt arbete kan du klicka här.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

https://www.regionstockholm.se/jobb

Om jobbet

Antal tjänster4
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnTiohundra AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5565957395
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeUndersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Tiohundra AB söker fyra personer till denna tjänst som undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning med placerings i Norrtälje. Om det låter intressant att arbeta som undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning hos Tiohundra AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-12.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Undersköterska till nattjänst på avdelning 3, Norrtälje sjukhus | Tiohundra

Tiohundra AB söker två personer till tjänsten som undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning i Norrtälje.

2024-07-08

Mer info

Sjuksköterska till avdelning 3, Norrtälje sjukhus | Tiohundra

Tiohundra AB söker två personer till tjänsten som sjuksköterska, medicin och kirurgi i Norrtälje.

2024-07-08

Mer info

Radiolog till röntgenkliniken, Norrtälje sjukhus | Tiohundra

Tiohundra AB söker två personer till tjänsten som läkare i Norrtälje.

2024-07-15

Mer info