Sjuksköterska, för närvarande placerad på Kväll/natt

Publiceringsdatum: 2024-06-11

Har du övervägt att arbeta inom hälso- och sjukvård-branschen? Vill du ta steget att arbeta som sjuksköterska, grundutbildad hos ÖRNSKÖLDSVIKS KOMMUN? Nu har du möjligheten. ÖRNSKÖLDSVIKS KOMMUN söker efter en ny anställd på heltid under tills vidare som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

Örnsköldsvik är platsen där denna position är ledig. ÖRNSKÖLDSVIKS KOMMUN söker efter fler duktiga individer som vill arbeta som sjuksköterska, grundutbildad. De har just nu ett ledigt jobb som sjuksköterska, grundutbildad som kan vara av intresse för dig. ÖRNSKÖLDSVIKS KOMMUN letar efter erfaren sjuksköterska, grundutbildad som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är fredag den tolfte juli 2024.


Jobbannons

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av Välfärdsnämnden med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.

Vi söker nu en ny medarbetare till Örnsköldsviks kommuns kväll och natt-team.

Eftersom vi erbjudit en av våra medarbetare Akademisk specialisttjänstgöring (AST) behöver vi utöka vårt team med en ny medarbetare. Vi är ett glatt gäng som arbetar kommunövergripande mot kommunens Särskilda-, ordinära- samt LSS/psykosociala boenden. Vi arbetar även på uppdrag av 1177.

Som medarbetare hos oss erbjuds ett omväxlande jobb med ett förmånligt schema där vi för närvarande prioriterat längre ledigheter mellan arbetsperioderna för en bättre återhämtning. Vi erbjuder också både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag samt utbildningstid. 

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som omvårdnadsansvarig sjuksköterska ansvarar du både för den specifika och den allmänna omvårdnaden. Vi inom vård och omsorg tycker att vi har ett av de mest givande jobben i Örnsköldsvik. Du kommer att ha en central roll i teamet, där du jobbar tätt med andra yrkesgrupper med den boende i centrum. Genom din medicinska kunskap ser vi att du finner lösningar som skapar trygghet och mervärde för den boende.

Du handleder personal och studerande, samt ger stöd och råd till anhöriga. Du skall tillsammans med medarbetare arbeta för en meningsfull dag för de boende.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska och gärna med erfarenhet inom området.

Det är meriterande om du har handledarutbildning eller annan påbyggnadsutbildning. Vi söker dig som kan arbeta självständigt men som samtidigt har förmågan att se dig som en i ett team.

Du bör ha ett stort engagemang, positiv inställning till utveckling samt lockas av situationer där nytänkande och kreativitet ingår.

Giltigt körkort behörighet B är ett krav.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

Vi ser gärna språkkunskaper i finska och/eller någon av de samiska varieteterna då Örnsköldsviks kommun ingår i både finskt och samiskt förvaltningsområde.

I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnÖRNSKÖLDSVIKS KOMMUN
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120002445
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSjuksköterska, grundutbildad
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

ÖRNSKÖLDSVIKS KOMMUN söker en person till denna tjänst som sjuksköterska, grundutbildad med placerings i Örnsköldsvik. Om det låter intressant att arbeta som sjuksköterska, grundutbildad hos ÖRNSKÖLDSVIKS KOMMUN skickar du in din ansökan senast 2024-07-12.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Röntgensjuksköterskor för nattjänstgöring på Röntgenmottagningen i Varberg

REGION HALLAND söker två personer till tjänsten som röntgensjuksköterska i Varberg.

2024-06-18

Mer info

Min Doktor söker vaccinationssköterska till Apotek Hjärtat i Finspång

MD International AB (publ) söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Finspång.

2024-06-19

Mer info

AnnSam söker Sjuksköterskor! ☀️ v25-32 i Finspång

Annsam AB söker två personer till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Finspång.

2024-06-17

Mer info