Undersköterska/Vårdare till hemtjänsten i Anundsjö Östra

Publiceringsdatum: 2024-06-25

Är du intresserad av att jobba inom hälso- och sjukvård? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering hos ÖRNSKÖLDSVIKS KOMMUN. Vill du arbeta heltid hos ÖRNSKÖLDSVIKS KOMMUN? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst tills vidare.

Om du redan bor i närheten av Örnsköldsvik, är det här din chans att söka ett spännande jobb Om du är intresserad av en karriär inom undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering, ta en titt på de två lediga tjänsterna som ÖRNSKÖLDSVIKS KOMMUN erbjuder för att se om det är en matchning. Har du vad som krävs för att arbeta som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering hos ÖRNSKÖLDSVIKS KOMMUN? Ansök innan lördag den trettioförsta augusti 2024 och ta reda på det!


Jobbannons

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av Välfärdsnämnden med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.

Vi i ordinärt boende arbetar för att ge människor vi är till för rätt utförda insatser utifrån deras behov, utförda med respekt och gott bemötande och på så sätt skapa trygghet.

Hemtjänsten Anundsjö Östra söker nu nya medarbetare. Vi är en arbetsgrupp på dryga 20-talet medarbetare som arbetar i Moliden, Mellansel och östra delarna av Bredbyn. Vill du jobba med oss i vackra Anundsjö? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som medarbetare är din främsta uppgift att ge stöd, motivation och omsorg till våra brukare. Vi arbetar hälsofrämjande med syftet att stärka individens egna förmågor och att alla som har stöd av oss ska känna trygghet att bo kvar i sitt hem.

Delaktighet, utveckling och gemenskap är nyckelord hos oss där ständiga förbättringar ger förutsättningar för att skapa god kvalitet. Vi arbetar med välfärdsteknik med syfte att öka trygghet, delaktighet och självständighet för våra brukare.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat personlig omvårdnad, stötta kring hushållssysslor i brukares hem, hantera läkemedel och såromläggningar, dokumentation, kontaktmannaskapsuppgifter samt sociala och fysiska aktiviteter tillsammans med våra brukare. Vi arbetar teambaserat vilket innebär att många olika yrkesgrupper har som gemensamt mål att skapa en god livskvalitet för våra brukare.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du har möjlighet att få fördjupade kunskaper inom palliativ omvårdnad, demens, vardagsrehabiliterande förhållningssätt och förflyttningsteknik.

Tjänsterna är 2 tillsvidaretjänster på 100% med tillträde 240901 eller enl. överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska eller har annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som tillräcklig. Vi ser gärna att du har vidareutbildning mot äldre och/eller demens eller har en utbildningsinriktning mot psykiatri. Erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg är meriterande.

Det är viktigt att du tycker om och trivs med att arbeta med människor samt att du är flexibel och lyhörd för nya idéer och arbetssätt.

För arbetet krävs tillräckliga kunskaper i svenska i tal och skrift för att bland annat kunna kommunicera med brukare, utföra vårddokumentation samt erhålla medicindelegering.

Giltigt körkort, behörighet B samt tillgång till egen bil är ett krav.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Vi ser gärna språkkunskaper i finska och/eller någon av de samiska varieteterna då Örnsköldsviks kommun ingår i både finskt och samiskt förvaltningsområde.

I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare.

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnÖRNSKÖLDSVIKS KOMMUN
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120002445
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeUndersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

ÖRNSKÖLDSVIKS KOMMUN söker två personer till denna tjänst som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering med placerings i Örnsköldsvik. Om det låter intressant att arbeta som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering hos ÖRNSKÖLDSVIKS KOMMUN skickar du in din ansökan senast 2024-08-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Undersköterska/Vårdare till Hemtjänsten Björnen i Gullänget

ÖRNSKÖLDSVIKS KOMMUN söker fyra personer till tjänsten som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering i Örnsköldsvik.

2024-07-08

Mer info

Undersköterska/Vårdare till Hemtjänsten i centrala Örnsköldsvik

ÖRNSKÖLDSVIKS KOMMUN söker tre personer till tjänsten som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering i Örnsköldsvik.

2024-07-01

Mer info

Undersköterska/Vårdare till hemtjänsten på Sörliden

ÖRNSKÖLDSVIKS KOMMUN söker sex personer till tjänsten som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering i Örnsköldsvik.

2024-06-17

Mer info