Omsorgsassistenter till korttidsboende för barn inom LSS

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Funderar du på att söka jobb inom hälso- och sjukvård? Nu har du chansen att börja jobba som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering hos Oskarshamns kommun. Om du vill arbeta deltid hos Oskarshamns kommun, har de just nu en tjänst tills vidare som kan passa dig.

Denna tjänst finns tillgänglig i Oskarshamn som är tjänsteorten. Oskarshamns kommun har just nu en ledig tjänst som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Oskarshamns kommun letar efter erfaren undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är söndag den fjortonde juli 2024.


Jobbannons

Välkommen till öarnas och sjöarnas plats!

Här i Oskarshamn kan du uppleva lugnet i värmen och tryggheten och finna din energi i närheten och gemenskapen. Vi är stolta över att vara landets fjärde örikaste kommun, med över 6 000 öar i vår skärgård och i våra 500 sjöar. Oavsett om du söker avkoppling eller äventyr, så har Oskarshamn något att erbjuda. Med havet som fond och barrdoft runt hörnet är det lätt att förälska sig och slå sig till ro.

I Oskarshamn kan du växa och utvecklas. Med stora arbetsgivare inom industri och teknik, drivna entreprenörer och småföretagare, erbjuder Oskarshamn ett välmående näringsliv och spännande möjligheter. Närheten mellan landsbygd, stad, hav och skog ger alla förutsättningar att leva tryggt och bekvämt, med tid över att följa passioner och drömmar.

Välkommen att kasta ankar i Oskarshamns kommun.

Socialförvaltningen är en personaltät förvaltning med ca 1050 anställda. Vi är en av de större arbetsplatserna i kommunen och flertalet av våra verksamheter pågår dygnet runt alla dagar på året. Till området Omsorg för personer med Funktionsnedsättning (OF) söker vi nu omsorgsassistenter med placering på Stångehamnsvägen 139, ett korttidsboende för barn inom LSS.

ARBETSUPPGIFTER

Korttidsboendet Stångehamnsvägen 139 är ett boende för barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar i åldern 0-21 år. Boendet är placerat i området Kristineberg och ligger ca 2,5 kilometer från centrala Oskarshamn. I dagsläget har vi 13 inskrivna barn och ungdomar, tillsammans med kollegor ansvarar du för att ge dem stöd och handledning. Ni utgör ett positivt team och bidrar med kvalitativa och stimulerande aktiviteter som främjar till att barnen/ungdomarna får en meningsfull vardag. Arbetslaget som du kommer att tillhöra består av 16 personer där enhetschefen är er närmsta kontakt. Även samarbete med andra enheter förekommer.

Arbetsuppgifterna som omsorgsassistent grundar sig på allmänt omvårdnadsarbete med tillhörande personlig omvårdnad. Det kan exempelvis handla om sondmatning, förflyttningar, personlig hygien, matintag mm. I uppdraget ingår det också dokumentation i datajournal samt medicinska arbetsuppgifter. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll, jour samt helger. I uppdraget ingår det visst ensamarbete. Aktuella tjänster gäller en tillsvidareanställning på 90%.

KVALIFIKATIONER

Kvalifikationer

Du har en undersköterskeexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom området funktionsnedsättning /psykiatri och/eller tidigare har arbetat med målgruppen. Du har kunskaper om lågaffektivt bemötande och TSS (tecken som stöd). B-körkort är nödvändigt samt att du är tydlig i din kommunikation i tal och skrift på svenska. Grundläggande datakunskap är önskvärt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, vi söker dig som är:

  • tydlig och trygg med tillhörande lågaffektivt förhållningssätt
  • en social lagspelare med förmåga att bygga goda relationer
  • lösningsfokuserad, självständig och kan ta egna initiativ
  • flexibel du kan rätta dig efter rådande omständigheter

Känner du att du passar in i denna beskrivning och att du har det som krävs för tjänsten?

Välkommen in med din ansökan!

Rekrytering sker löpande så skicka din ansökan redan idag.

ÖVRIGT

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via söklänken och inte via e-post eller pappersformat.

Vi har rökfri arbetstid.

Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal.

Om du erbjuds en anställning så är du skyldig att visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister För arbete med barn med funktionsnedsättning (LSS-verksamhet)

Rekrytering sker löpande och provanställning kan förekomma.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Läs gärna mer på https://flyttahit.nu/

och https://oskarshamn.com/

Kika gärna på vår fina film om vår stad: https://youtu.be/_T9Cy0C-H_o

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnOskarshamns kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120000761
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeUndersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Oskarshamns kommun söker en person till denna tjänst som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering med placerings i Oskarshamn. Om det låter intressant att arbeta som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering hos Oskarshamns kommun skickar du in din ansökan senast 2024-07-14.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Barnsjuksköterska med erfarenhet inom ADHD-behandling till väletablerad ...

Capio Sverige AB söker en person till tjänsten som barnsjuksköterska i Stockholm.

2024-06-17

Mer info

Specialistsjuksköterska inom intensivvård till Barnintensiven (BIVA)

REGION STOCKHOLM söker två personer till tjänsten som intensivvårdssjuksköterska i Solna.

2024-06-14

Mer info

Psykolog till en nytänkande privat mottagning för barn- och ungdomar

Uppis psykologtjänst AB söker en person till tjänsten som klinisk psykolog i Uppsala.

2024-06-14

Mer info