Timanställd Leg. Sjuksköterska sökes till Medipart Partille vårdcentral

Publiceringsdatum: 2024-06-18

Är du intresserad av att jobba inom hälso- och sjukvård? Medipart AB är på jakt efter en skicklig sjuksköterska, grundutbildad och du kan vara rätt person för jobbet. För detta jobb är Partille den angivna tjänsteorten.

Medipart AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som sjuksköterska, grundutbildad. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Bli en del av Medipart AB genom att ansöka till jobbet som sjuksköterska, grundutbildad senast torsdag den artonnde juli 2024.


Jobbannons

Medipart Partille Vårdcentral och BVC söker en timanställd sjuksköterska.

Vi ligger i centrala Partille med gångavstånd till såväl kollektivtrafiken som köpcentrum i ljusa och fräscha lokaler. Vårdcentralen ingår i vårdval vårdcentral Västra Götalandsregionen och öppnades i maj 2020.

Vi strävar efter att ge god vård av hög kvalitet till våra patienter, med fokus på personligt omhändertagande där patienten är i centrum. På Medipart erbjuder vi distriktsläkarmottagning, distriktssköterskemottagning, diabetesmottagning, astma/kol mottagning, hypertonimottagning, BVC , vaccinationer med mera.

Arbetsuppgifter

Sedvanlig mottagningsarbete som sjuksköterska.

Hos oss finns korta beslutsvägar, bra arbetsvillkor med möjlighet att påverka och utveckla verksamheten tillsammans. Samarbete och en god arbetsmiljö ser vi som centralt, där dina önskemål och idéer är betydelsefulla för att skapa en välfungerande mottagning.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du är serviceinriktad, flexibel och ambitiös med erfarenhet från primärvården. Vidare uppskattar du att arbeta både självständigt som i team och värdesätter utmaningar som utvecklingsmöjligheter. Du är kommunikativ, ansvarstagande samt har ett gott bemötande.

Vi arbetar med journalsystemet Webdoc.

B-körkort erfordras.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Goda anställningsvillkor.

Om jobbet

Antal tjänster1
FöretagsnamnMedipart AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Organisationsnummer5591912034
Typ av anställningBehovsanställning
YrkeSjuksköterska, grundutbildad
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Medipart AB söker en person till denna tjänst som sjuksköterska, grundutbildad med placerings i Partille. Om det låter intressant att arbeta som sjuksköterska, grundutbildad hos Medipart AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-18.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Distriktssjuksköterska sökes till Stocksunds vårdcentral!

REGION STOCKHOLM söker en person till tjänsten som distriktssköterska i Danderyd.

2024-07-12

Mer info

Sjuksköterska sökes till vårdcentral

Viraliv AB söker fem personer till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Salem.

2024-07-17

Mer info

Leg. läkare sökes till privat vårdcentral i Göteborg v 37–41

Vårdsken AB söker en person till tjänsten som läkare i Göteborg.

2024-07-08

Mer info