Vi söker konsultsjuksköterska till ett uppdrag i Norra Skåne, hemsjukvård

Publiceringsdatum: 2024-06-27

Söker du efter ett jobb inom hälso- och sjukvård-sektorn? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som sjuksköterska, grundutbildad hos Socionomera Bemanning AB. Sök nu om du är intresserad av att arbeta heltid hos Socionomera Bemanning AB under 11 dagar upp till 3 månader. De letar just nu efter nya medarbetare.

Denna tjänst finns tillgänglig i Perstorp som är tjänsteorten. Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos Socionomera Bemanning AB i rollen som sjuksköterska, grundutbildad så har de just nu en ledig tjänst som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Här är chansen att bli en del av Socionomera Bemanning AB och jobba som sjuksköterska, grundutbildad! Ansök senast lördag den tjugosjunde juli 2024.


Jobbannons

Vill du bidra till god hälso- och sjukvård och samtidigt uppnå din fulla potential? Till vår avtalskommun söker vi en legitimerad sjuksköterska som har minst två års yrkeserfarenhet däribland erfarenhet från kommunal verksamhet.

Känner du att det är dags att ta nästa steg i karriären och vill veta mer om konsultlivet, eller är du redan bemanningssjuksköterska och intresserad av att bredda ditt professionella nätverk? Oavsett om du föredrar att arbeta som anställd eller underkonsult ser vi fram emot att du kontaktar oss. Vi berättar gärna mer om uppdraget och hur det är att arbeta som bemanningssjuksköterska. Vi ser fram emot din kontakt!

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara anställd av oss och uthyrd för att utföra sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom hemsjukvård. Arbetet innefattar bland annat att du har ansvaret för vårdtagarnas omvårdnad genom bland annat rådgivning, vårdplanering, medicinska bedömningar och läkemedelshantering. I rollen förväntas du även ge handledning, rådgivning och stöd till omvårdnadspersonalen samt vara flexibel till verksamhetens rutiner och villkor.

Vi söker dig som kan arbeta 7:30-16:00 måndag till fredag. Uppdraget sträcker sig från omgående t.om. v.31, 100% tjänstgöringsgrad. Ett krav är två års erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård samt kunskap i programmen Mina Planer, ProCapita och LifeCare.

Vi erbjuder

Du kommer att vara anställd av Socionomera Bemanning AB. Som konsult hos oss erbjuds du goda och flexibla arbetsvillkor samt tydlighet kring vad som förväntas av dig. Vi månar om att du ska trivas och må bra i rollen som bemanningssjuksköterska och vi söker alltid långa samarbeten och relationer.

Vi kan bland annat erbjuda dig:

  • Schyssta anställningsvillkor enligt vårt kollektivavtal
  • Tjänstepension genom en av marknadens bästa pensionslösningar
  • Försäkringar som grupplivsförsäkring, sjukförsäkring etc.
  • Introduktion och regelbunden arbetsmiljöuppföljning
  • Friskvård- och fortbildningsbidrag
  • Stöd av konsultchef som själv är sjuksköterska
  • Snabb och smidig personlig service
  • En arbetsgivare som lägger stort fokus på hållbart och etiskt agerande
  • En lön som du förtjänar och en transparent lönepolicy

Ansökan

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor, eller direkt skicka in din ansökan till alice.asbrink@socionomera.se eller 073-585 66 36.

Din kontaktperson hos oss kommer att vara en utbildad sjuksköterska med erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård vilket gör att vi har god kännedom om våra uppdragsgivares behov och dina villkor. Vi är vana problemlösare och vi kan erbjuda stöttning utifrån dina behov under hela uppdragsperioden.

Om oss

Socionomera Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsbolag. Vi är övertygade om att så gott som alla som väljer att arbeta med ett människovårdande yrke har omtanke om sina medmänniskor som främsta anledning. Vi vill göra allt vi kan för att underlätta för organisationer och personer som väljer att bry dig.

Vi har blivit utsedda till Skåne Läns snabbast växande bolag (Gasell) två år i rad (2022 och 2023) samt Sveriges tredje snabbast växande bolag år 2022. Vill du hjälpa oss att ta nästa steg i utvecklingen?

Läs mer om oss på vår hemsida www.socionomera.se

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSocionomera Bemanning AB
LönFast och rörlig lön
Omfattning11 dagar - upp till 3 månader
Organisationsnummer5591304737
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSjuksköterska, grundutbildad
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Socionomera Bemanning AB söker en person till denna tjänst som sjuksköterska, grundutbildad med placerings i Perstorp. Om det låter intressant att arbeta som sjuksköterska, grundutbildad hos Socionomera Bemanning AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-27.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Vi söker konsultsjuksköterska till ett uppdrag i Norra Skåne, hemsjukvård

Socionomera Bemanning AB söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Osby.

2024-06-27

Mer info

Vi söker konsultsjuksköterska till ett uppdrag i Norra Skåne, hemsjukvård

Socionomera Bemanning AB söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Örkelljunga.

2024-06-27

Mer info

Vi söker sjuksköterska till hemsjukvården i Vingåkers kommun

Vingåkers kommun söker en person till tjänsten som sjuksköterska, geriatrik/sjuksköterska, äldreomsorg och äldrevård i Vingåker.

2024-07-15

Mer info