Gör skillnad varje dag – bli sjuksköterska hos oss!

Publiceringsdatum: 2024-06-18

Skulle du vilja jobba inom hälso- och sjukvård? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos Simrishamns kommun genom att arbeta som sjuksköterska, grundutbildad. Simrishamns kommun söker för närvarande efter personal på heltid för en tjänst tills vidare. Kolla in deras jobbannons för mer information.

Denna tjänst finns tillgänglig i Simrishamn som är tjänsteorten. Simrishamns kommun söker efter fler duktiga individer som vill arbeta som sjuksköterska, grundutbildad. De har just nu tre lediga jobb som sjuksköterska, grundutbildad som kan vara av intresse för dig. Har du vad som krävs för att arbeta som sjuksköterska, grundutbildad hos Simrishamns kommun? Ansök innan måndag den femte augusti 2024 och ta reda på det!


Jobbannons

Välkommen till hemsjukvården i Simrishamn! Hos oss blir du en del av ett engagerat team där du som sjuksköterska får en viktig roll med ansvar för individuell omvårdnad och hälso- och sjukvård. Vi arbetar med ett 12-veckorsschema som inkluderar tjänstgöring var sjätte helg och ett triageringspass per period.

ARBETSUPPGIFTER

Som sjuksköterska i vårt team kommer du ha ett omvårdnadsansvar, du tillgodoser individuella omvårdnadsbehov samt ger hälso- och sjukvård. I din viktiga roll ansvarar du för egna bedömningar samt utför och leder hälso- och sjukvårdsinsatser. Arbetsuppgifterna består bland annat av vård- och omsorgsplanering, hälso- och sjukvårdsinsatser, delegering, och läkemedelshantering. Dokumentation sker i verksamhetssystemet LifeCare. I arbetet ingår också att handleda, leda och delegera medarbetare i medicinska frågor.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, distriktssköterska eller specialistsjuksköterska med inriktning äldre. Erfarenhet av hemsjukvård är meriterande men inte ett krav. Körkort och körvana med bil med manuell växellåda är ett måste. Vi värdesätter att du är prestigelös, strukturerad och kan fatta snabba beslut, samt att du har en god förmåga att samarbeta och bemöta människor med respekt.

ÖVRIGT

Som medarbetare hos oss får du:

  • En trygg anställning med goda villkor
  • Spännande och meningsfulla arbetsuppgifter
  • En gedigen introduktion och bredvidgång
  • Friskvårdsbidrag
  • Stor frihet att själv planera din arbetsdag
  • Härliga kollegor i ett öppet och välkomnande klimat

Välkommen att göra skillnad med oss!

Om jobbet

Antal tjänster3
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSimrishamns kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120000969
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSjuksköterska, grundutbildad
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Simrishamns kommun söker tre personer till denna tjänst som sjuksköterska, grundutbildad med placerings i Simrishamn. Om det låter intressant att arbeta som sjuksköterska, grundutbildad hos Simrishamns kommun skickar du in din ansökan senast 2024-08-05.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Arbetsterapeut! Jobba hos oss på Habiliteringen och gör skillnad varje dag!

REGION DALARNA söker två personer till tjänsten som arbetsterapeut i Borlänge.

2024-07-02

Mer info

Gör skillnad för barnen – bli sjuksköterska på barnavdelningen

REGION ÖSTERGÖTLAND söker två personer till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Norrköping.

2024-06-06

Mer info

Undersköterska på Norrgården – gör skillnad varje dag

Vetlanda kommun söker en person till tjänsten som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering i Vetlanda.

2024-06-24

Mer info