Operationssjuksköterska till Barnoperation

Publiceringsdatum: 2024-06-14

Letar du efter möjligheter att arbeta inom hälso- och sjukvård? Ett spännande jobb som operationssjuksköterska hos REGION STOCKHOLM väntar på dig - varför inte söka idag? Om du vill arbeta heltid hos REGION STOCKHOLM, har de just nu en tjänst tills vidare som kan passa dig.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Solna då det är tjänsteorten. Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos REGION STOCKHOLM i rollen som operationssjuksköterska så har de just nu fyra lediga tjänster som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Har du vad som krävs för att arbeta som operationssjuksköterska hos REGION STOCKHOLM? Ansök innan lördag den trettonde juli 2024 och ta reda på det!


Jobbannons

Vi söker Sveriges bästa operationssjuksköterskor till ett utmanande jobb som inte är för alla – men kanske för dig? Vi söker dig som är specialistutbildad sjuksköterska inom operation med en vilja att anta en utmaning – att jobba med högspecialiserad operationsvård för barn på Europas bästa sjukhus.

Vill du anta utmaningen att jobba sida vid sida med de bästa och vara en del av vårt härliga team?

Du erbjuds

operationsanpassad arbetstid (OPA) på vissa operationssalar med 6 timmars arbetsdag, där arbetstiden räknas som 8 timmar

möjlighet att erhålla en gedigen spetskompetens inom operation

goda möjligheter till fördjupat engagemang inom ett utvalt ansvarsområde

att vara en del av ett högspecialiserat team med interprofessionellt kunskapsutbyte tillsammans med våra opererande specialiteter

korta beslutsvägar där allas åsikter räknas

möjlighet till internationella uppdrag med ECMO teamet

fräscha lokaler med toppmodern operationsmiljö

goda möjligheter till att påverka ditt arbetsschema

Självklart får du också ta del av våra generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder dig.

Om rollen som Operationssjuksköterska på Barnoperation

På Barnoperation får du jobba med alla typer av operativa ingrepp, inom högspecialiserad vård som både är akuta, imperativa och elektiva. Vi tar oss an de svåraste fallen med högsta precision vilket också kräver att våra medarbetare är de bästa. Hos oss på Barnoperation får du bredda din kompetens inom nästan alla förekommande specialiteter och verkligen gå på djupet av din förmåga. Vi vet att det här är svårt och kanske inte är en roll för alla, därför värdesätter vi våra medarbetares kompetens extra mycket.

Vi arbetar i nya lokaler med toppmodern operationsmiljö och ingår i ett högspecialiserat team med interprofessionellt kunskapsutbyte tillsammans med våra opererande specialiteter. Här finns möjligheten att utvecklas på riktigt och arbetet kräver att man vågar och vill göra det varje dag.

Om Barnoperation i Solna

På Barnoperation i Solna utför vi bland annat högspecialiserad barnkirurgi/ortopedi, avancerad missbildnings-, tumör-, neonatal-, trauma- och neurokirurgi. Vi är en dygnet-runt-verksamhet med både elektiva och akuta flöden och samarbetar med BUVA, BIVA och NEO. Barnoperation är en del av Barn-Perioperativ medicin och intensivvård (Barn-PMI). Vi ansvarar även för transporter av svårt sjuka patienter och vård på BIVA/ECMO. Här finns även möjlighet att som operationssjuksköterska vara med i transportteamet för ECMO.

Vi söker dig som

Vi söker dig som vågar anta en utmaning, är positiv, engagerad och som har ett stort patientfokus. Du vill jobba med de bästa och strävar hela tiden efter att utvecklas. Du trivs och stimuleras av att arbeta i ett omväxlande tempo där du får glädje och nytta av dina förmågor inom kommunikation, samarbete, flexibilitet och lösningsfokus. Du vill bidra till att utveckla verksamheten och är intresserad av att tillsammans med dina kollegor skapa den bästa möjliga vården för våra patienter.

Kvalifikationer

Krav

Specialistsjuksköterska inom operationssjukvård

Erfarenhet som operationssjuksköterska

Meriterande

Erfarenhet av barnsjukvård

Varmt välkommen med din ansökan - Tillsammans är vi Karolinska!

Inför tillsättning av befattning som innefattar vård av barn och ungdom, kontrolleras den som erbjuds tjänsten mot misstanke- och belastningsregistret. Läs mer om rekryteringsprocessen och om vilka kontroller som utförs på Karolinska https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på https://www.karolinska.se/ och följ oss på sociala medier!

Funktion Barn PMI

Barn-Perioperativ medicin och intensivvård bedriver sjukvård på hög internationell nivå. Vi ansvarar för transporter av svårt sjuka patienter och vård på BIVA/ECMO.

https://www.karolinska.se/for-vardgivare/funktion-barn-perioperativ-medicin-intensivvard-och-transport/

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

https://www.regionstockholm.se/jobb

Om jobbet

Antal tjänster4
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION STOCKHOLM
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000016
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeOperationssjuksköterska
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

REGION STOCKHOLM söker fyra personer till denna tjänst som operationssjuksköterska med placerings i Solna. Om det låter intressant att arbeta som operationssjuksköterska hos REGION STOCKHOLM skickar du in din ansökan senast 2024-07-13.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Anestesisjuksköterska till Barnoperation i Huddinge, dagtid

REGION STOCKHOLM söker en person till tjänsten som anestesisjuksköterska i Huddinge.

2024-07-19

Mer info

Operationssjuksköterska till Operationsenhet i Trelleborg

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Trelleborg.

2024-07-18

Mer info

Operationssjuksköterska till hand- och plastikkirurgiska mottagningen

REGION ÖSTERGÖTLAND söker en person till tjänsten som operationssjuksköterska i Linköping.

2024-07-18

Mer info