Receptionist/Undersköterska till vårdcentral i Solna

Publiceringsdatum: 2024-07-10

Är du intresserad av att jobba inom hälso- och sjukvård? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos Prima Vård Sverige AB genom att arbeta som undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning. Om du vill arbeta heltid hos Prima Vård Sverige AB, har de just nu en tjänst tills vidare som kan passa dig.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Solna då det är tjänsteorten. Prima Vård Sverige AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Söker du efter en spännande karriär som undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning? Sök jobbet hos Prima Vård Sverige AB senast lördag den tionde augusti 2024 och bli en del av deras team.


Jobbannons

Varmt välkommen till oss på To Care Solna! Vi är den lilla kliniken med det stora hjärtat.

Hos oss kommer du till en engagerad personalgrupp, som tillsammans bidrar till en trivsam och familjär arbetsplats.

Vill du bli en del av vårt härliga team? Då ser vi fram emot att lära känna dig!

Vad erbjuds du?

I rollen som undersköterska/receptionist arbetar du med ett omväxlande arbete där din huvudsakliga position är i vår reception. Du är där ansiktet utåt för vår mottagning och bemöter alla våra patienter på ett empatiskt och engagerat sätt. I receptionen registreras våra inbokade patienter, mottas leveranser, hanteras in- och utgående post, rättning av kassa och vårdkontakter m.m. Du arbetar nära andra yrkeskategorier vid mottagningen och verkar ofta som spindeln i nätet då du har en fallenhet för att se vad som behöver göras.

Vi använder oss utav journalsystemet Take Care och vi ser gärna att du kan hantera detta system. Vi vill gärna att du är med och arbetar med processer och rutiner.

Hos oss kommer du få väldigt fina kollegor, stor omtanke om varandra och nära till skratt kännetecknar gänget. Våra yrkesprofessioner är specialistläkare, legitimerade läkare, ST-läkare, psykolog, distriktssjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor och rehabiliteringskoordinator. Alla med samma ambition - Att vara vårdcentralen med stort hjärta!

Vem söker vi?

Vi söker en kompetent och positiv undersköterska och ser gärna att du har erfarenhet av primärvård och receptionsarbete sedan tidigare. Vi lägger stor vikt att du tillsammans med dina kollegor bidrar till ett öppet och positivt arbetsklimat. 

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har lätt för att arbeta självständigt samt har en god samarbetsförmåga med de övriga i teamet. Du har lätt för att identifiera vad som behöver göras och agerar självständigt. Du har inte heller några svårigheter att också prioritera vad som är viktigt eller kan vänta. Självfallet har du alltid patienten i fokus och du värnar om ett gott bemötande.

Anställning och ansökan

Tjänsterna är en tillsvidaretjänst. Vi applicerar provanställning. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras med rätt kandidat. Vi hanterar ansökningar löpande, så passa på att sök redan idag!

Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta:

Verksamhetschef, Stina Tullström, stina.jonsson@primavard.se

Vi ser verkligen fram emot din ansökan!

Vi ombeds att inte bli kontaktade av externa rekryteringsföretag!

Mottagning

To Care Husläkarmottagning Sweden AB är ett vårdbolag som startades av 2 läkare för ca 10 år sedan. Vi är nu en del av Prima vård och har lyxen att ha ett större bolag i ryggen samtidigt som vi vill behålla den lokala förankringen och känslan av en personlig mottagning

Om företaget

Prima Vårds filosofi bygger på det lokala engagemanget och att den bästa kvalitetsutvecklingen sker genom lokalt engagemang. Prima Vård är ett familjegrundat vårdbolag med verksamhet inom primärvård, barn-och kvinnosjukvård, psykiatri samt företagshälsovård. I bolaget ingår omkring 100 lokala vårdenheter med stor bredd.

Intresserad om att läsa mer om Prima Vård? Slå oss gärna en signal eller besök gärna vår hemsida:

https://primavard.se/om-prima-vard

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnPrima Vård Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5590374699
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeUndersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Prima Vård Sverige AB söker en person till denna tjänst som undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning med placerings i Solna. Om det låter intressant att arbeta som undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning hos Prima Vård Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

ST-läkare till Capio Vårdcentral Klippan

Capio Sverige AB söker en person till tjänsten som st-läkare i Klippan.

2024-07-12

Mer info

Distriktssköterska till Vårdcentralen Vilan i Kristianstad

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som distriktssköterska i Kristianstad.

2024-07-16

Mer info

Almia söker läkare till vårdcentral Kristianstad

Almia AB söker en person till tjänsten som specialistläkare i Kristianstad.

2024-07-11

Mer info