Ledig tjänst hemtjänst (Dagtid) - Sommarvikarier

Publiceringsdatum: 2024-06-11

Är du intresserad av att jobba inom hälso- och sjukvård? Nova Omsorg i Stockholm AB söker just nu efter en vårdbiträde och du kan vara den de letar efter. Om du vill arbeta deltid hos Nova Omsorg i Stockholm AB, har de just nu en tjänst 11 dagar upp till 3 månader som kan passa dig.

Att bo i närheten av Stockholm kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. Nova Omsorg i Stockholm AB har just nu fem lediga tjänster som vårdbiträde. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Sista ansökningsdagen till jobbet som vårdbiträde hos Nova Omsorg i Stockholm AB är söndag den trettionde juni 2024.


Jobbannons

Vi erbjuder ett mycket betydelsefullt jobb där du får möjlighet att påverka andra människors liv till det bättre – varje dag.

Vi söker dig som har hjärtat i vård och omsorg. Du drivs av att ge god service och kan bemöta kunder på ett sätt som skapar förtroende.

Att arbeta hos oss innebär att du ingår i en mindre arbetsgrupp (Team) där alla samarbetar och hjälper varandra för bästa möjliga resultat för våra kunder.

Du ska även ha förmåga att arbeta självständigt i kunds hem. Våra kunder skall känna att de är i centrum genom att vi är en hemtjänst som alltid utgår ifrån kundens behov och önskemål. Som vårdpersonal arbetar du i huvudsak med omvårdnad. Vår ”Städpatrull” genomför städ. Tvätt och inköp sköts av ”Internservice-enheten”.

Vård- och omsorgsutbildning, arbetslivserfarenhet inom hemtjänst och körkort är meriterande. Vi vill att du har goda språkkunskaper i svenska.

CV Obligatoriskt, ej bifogad fil skriv dina arbetslivserfarenheter i fri text. 

Nova Omsorg är ett privatägt hemtjänstföretag. Vår vision är att vi ska vara branschens bästa arbets- och omsorgsgivare. Vi har medvetet valt att skriva arbetsgivare före omsorgsgivare, då vi ser god arbetsmiljö som en viktig förutsättning för att vi ska kunna ge våra äldre en vård och omsorg med empati och kvalitet. Vårt resonemang är att om vi trivs och mår bra så gör vi ett bra jobb.

Vi är självklart kollektivavtalsanslutna och har trivsamma kontor med en närvarande ledning, detta för att nämna några av kvalifikationerna för att uppnå en god arbetsmiljö.

Om jobbet

Antal tjänster5
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnNova Omsorg i Stockholm AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning11 dagar - upp till 3 månader
Organisationsnummer5568594385
Typ av anställningSommarjobb / feriejobb
YrkeVårdbiträde
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Nova Omsorg i Stockholm AB söker fem personer till denna tjänst som vårdbiträde med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som vårdbiträde hos Nova Omsorg i Stockholm AB skickar du in din ansökan senast 2024-06-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Ledig tjänst hemtjänst (Kväll) - Sommarvikarier

Nova Omsorg i Stockholm AB söker fyra personer till tjänsten som vårdbiträde i Stockholm.

2024-06-11

Mer info

Tim- och sommarvikarier till Vardaga hemtjänsts Tanto, Södermalm

Vardaga AB söker en person till tjänsten som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering i Stockholm.

2024-02-27

Mer info

Sommarvikarier inom hemtjänsten, äldreomsorgen och LSS-verksamheten

Leksands kommun söker en person till tjänsten som vårdbiträde i Leksand.

2024-02-01

Mer info