Sjuksköterska till avd 83 Endokrin/Gastro/Hepatologi inom Internmedicin

Publiceringsdatum: 2024-06-26

Letar du efter möjligheter att arbeta inom hälso- och sjukvård? REGION STOCKHOLM är på jakt efter en skicklig sjuksköterska, grundutbildad och du kan vara rätt person för jobbet. REGION STOCKHOLM behöver någon som vill arbeta heltid. Om du är tillgänglig för tills vidare, ta en titt på denna jobbannons.

För detta jobb är Stockholm den angivna tjänsteorten. REGION STOCKHOLM har just nu en ledig tjänst som sjuksköterska, grundutbildad. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! REGION STOCKHOLM letar efter erfaren sjuksköterska, grundutbildad som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är torsdag den elfte juli 2024.


Jobbannons

Är du intresserad av avancerad medicinsk vård och behandling av patienter med akut diabetes-endokrinologi och gastroenterologi-hepatologi.

Är du dessutom en person som tycker om att driva projekt och prova nya grepp för säker vård och god arbetsmiljö och jobba i team? Då kan vår avdelning vara något för dig! Hos oss finns möjlighet till både vikariat och tillsvidareanställning.

Arbetsbeskrivning

Vi utreder och behandlar patienter med akuta och kroniska endokrina tillstånd, diagnosticerar autoimmuna sjukdomar såsom morbus crohn och ulcerös kolit och patienter med akut leversjukdom samt patienter med skiftande akuta medicinska diagnoser. Patientgrupperna kräver avancerad diagnostik och akut behandling vilket medför att du som sjuksköterska utvecklar en bred kunskapsbas.

På tre vårdplatser har vi måndag-fredag akut dagvård, där tar vi emot patienter som bedöms ha behov av akutsjukhusets specialister och möjligheter till snabb utredning och behandling men inte behöver dygnet-runt-vård.

Du samarbetar kring patienter med olika yrkeskategorier utifrån målsättningen att ge en god och säker vård. Vi organiserar vårt arbete enligt patient närmre vård (PNV).

Vår avdelning har en lång tradition av stabilitet och kontinuitet. Avdelningen fungerar mycket bra genom att vi har genomarbetade och tydliga rutiner. Vi lägger stort fokus på samarbete och kommunikation mellan alla professioner. Teamarbetet har alltid varit viktigt hos oss och vi arbetar fortlöpande för att förbättra detta. Vi har behovsanpassad rond (BAR) där vi sätter patienten i fokus genom en prioriteringsordning under hela dagen. Vi hjälper inte till - vi hjälps åt över alla professioner.

Efter att du kommit in i arbetet finns det möjlighet att öka din kompetens genom rotationstjänstgöring. Vi har ett flertal rotationstjänster såsom till diabetesmottagning, gastrodagvård, IBD mottagning, levermottagning och endoskopiskt centrum. Allt detta och mycket mer har gjort att många sjuksköterskor har stannat kvar och återvänt efter att provat andra arbetsplatser. Vi uppmuntrar individuell kompetensutveckling och vilket har gjort att vi har flera sjuksköterskor med magisterexamen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är trygg i dig själv och din yrkesroll och som vill dela med dig av din kompetens. 

Legitimerad sjuksköterska. Meriterande är erfarenhet av endokrinologi, gastroenterologi och hepatologi

Flytande i svenska i tal och skrift

Erfarenhet av akutsjukvård är meriterande

Erbjudande

Vi söker dig som vill ha ett omväxlande och utvecklande arbete. Vi ser därför att du är flexibel, strukturerad och har en god prioriteringsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper för denna tjänst. Läs mer om vårt erbjudande här

Citat från Elisabeth Pantzar: "Chef & ledarskap är viktigt för oss och det är viktigt att mina medarbetare känner sig sedda och vet att de har mitt stöd. Min dörr står alltid öppen och jag värnar en öppen dialog. Jag ser mig som en trygg, ärlig och transparent person med lång erfarenhet som chef och ledare. Vi arbetar kontinuerligt för att utveckla vården för våra patienter och höja kompetensen för medarbetarna. Jag ser kompetensutveckling som en självklar del i att få alla medarbetare att växa i sin egen profession."

Övrigt

Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.

Vi kommer löpande gå igenom ansökningarna och kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Läs mer här om hur det är att jobba inom Region Stockholm.

Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION STOCKHOLM
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000016
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSjuksköterska, grundutbildad
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

REGION STOCKHOLM söker en person till denna tjänst som sjuksköterska, grundutbildad med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som sjuksköterska, grundutbildad hos REGION STOCKHOLM skickar du in din ansökan senast 2024-07-11.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Almia söker specialist inom internmedicin till avdelning Lycksele

Almia AB söker en person till tjänsten som specialistläkare i Lycksele.

2024-07-16

Mer info

Almia söker specialist inom internmedicin till avdelning Kristinehamn

Almia AB söker en person till tjänsten som specialistläkare i Kristinehamn.

2024-07-17

Mer info

Almia söker sjuksköterska till lungavdelning Gävle

Almia AB söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Gävle.

2024-07-17

Mer info