Sjuksköterska till Elfyslab inom Takyflödet

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Letar du efter anställning inom hälso- och sjukvård? Ett spännande jobb som sjuksköterska, grundutbildad hos REGION STOCKHOLM väntar på dig - varför inte söka idag? REGION STOCKHOLM söker en medarbetare på heltid som vill arbeta tills vidare. Kan det vara du?

Denna tjänst finns tillgänglig i Stockholm som är tjänsteorten. Om du letar efter en spännande karriär inom sjuksköterska, grundutbildad-branschen, har REGION STOCKHOLM just nu ett ledigt jobb som kan vara av intresse. REGION STOCKHOLM letar efter erfaren sjuksköterska, grundutbildad som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är fredag den sextonde augusti 2024.


Jobbannons

Är du sjuksköterska med ett stort intresse för hjärtsjukvård? Vill du bli en del av Sveriges största elfyscentrum och samtidigt vara med och bidra till framtidens sjukvård? Då är det dig vi söker till Elfyslab inom Takyflödet!

Du erbjuds

att bli en del av en mycket trivsam arbetsgrupp som hjälper varandra att utvecklas

stora möjligheter till egna ansvarsområden

utbildningsmöjligheter, både internt och externt

arbetstid förlagd till dagtid, måndag-fredag

Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset får du självklart också ta del av de förmåner som vi erbjuder!

Om tjänsten

Takyflödet hanterar patienter med hjärtrusningar såsom kammartakykardier, förmaksflimmer och andra förmaksarytmier.

Under 2023 utförde vi mer än 1700 ingrepp mot hjärtrusningar och räknas som Sveriges största elfyscentrum. Hos oss finns det stor kompetens inom området och därför finns det även goda möjligheter till vidareutveckling inom arytmivård. Vi utför ablationer på både vuxna och barn. 

Vi är ett trivsamt arbetsgäng med både läkare, sjuksköterskor, elfysassistenter/BMA och undersköterskor som alla arbetar gemensamt för att få ablationerna genomförda. Vi är måna om att ha ett fortsatt bra arbetsklimat och anser att det är viktigt att kunna arbeta i team. Som sjuksköterska på Elfyslab kommer du att vara en central del och ingå i teamet kring patienten. Samarbetet med andra professioner är av stor vikt då vi anser att alla synvinklar är viktiga när det kommer till att ge våra patienter den bästa möjliga vård.  

Tjänsten som sjuksköterska innebär att du tillsammans med en sjuksköterskekollega ansvarar för att förbereda och starta upp inför dagens ablationer. Du kommer även att arbeta inne på sal där du antingen steril-assisterar doktorn eller ansvarar för omvårdnaden av patienten under ablation. Hos oss behandlar vi både sövda och vakna patienter. Det kan även finnas möjlighet att arbeta med inskrivningar.

Förutom dagtidstjänst finns det även möjlighet med tjänstgöring i slutenvårdsavdelning på våra avdelningar där våra patienter för- och eftervårdas. Du blir anställd på Karolinska Universitetssjukhuset med huvudsaklig placering i Huddinge, men viss arbete kan även ske i på vår site i Solna.

Vi söker dig som

har ett genuint intresse för hjärtsjukvård

arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt 

sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt

är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Lägger ner stor vikt 

vid att man lever upp till dessa

tycker att trivsamhet på jobbet är viktigt.

Kvalifikationer

Krav

Svensklegitimerad sjuksköterska

Meriterande

Tidigare arbetslivserfarenhet inom hjärtsjukvård

Om rekryteringsprocessen

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Så skicka in din ansökan redan dag!

Varmt välkommen med din ansökan! - Tillsammans är vi Karolinska!

Inför tillsättning av befattning som innefattar vård av barn och ungdom, kontrolleras den som erbjuds tjänsten mot misstanke- och belastningsregistret. Läs mer om rekryteringsprocessen och om vilka kontroller som utförs på Karolinska https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset kan du komma att krigsplaceras.

Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på https://www.karolinska.se/ och följ oss på sociala medier!

Tema Hjärta, Kärl och Neuro

Tema Hjärta, Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar.

https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-hjarta-karl-och-neuro/

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

https://www.regionstockholm.se/jobb

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION STOCKHOLM
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000016
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSjuksköterska, grundutbildad
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

REGION STOCKHOLM söker en person till denna tjänst som sjuksköterska, grundutbildad med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som sjuksköterska, grundutbildad hos REGION STOCKHOLM skickar du in din ansökan senast 2024-08-16.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Sjuksköterska till bemanningsuppdrag inom medicin

Centric Care AB söker en person till tjänsten som sjuksköterska, medicin och kirurgi i Östersund.

2024-07-17

Mer info

Barnsjuksköterska med erfarenhet inom ADHD-behandling till väletablerad ...

Capio Sverige AB söker en person till tjänsten som barnsjuksköterska i Stockholm.

2024-06-17

Mer info

Barnsjuksköterska inom diabetesvård till Barn- och ungdomsmedicinmottagning

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som barnsjuksköterska i Helsingborg.

2024-06-20

Mer info