Vi söker konsultsjuksköterska till ett uppdrag i Stockholm, vårdcentral

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Söker du efter ett jobb inom hälso- och sjukvård-sektorn? Letar du efter en chans att arbeta som sjuksköterska, grundutbildad på Socionomera Bemanning AB? Nu är det möjligt. Om du vill arbeta heltid hos Socionomera Bemanning AB, har de just nu en tjänst upp till 10 dagar som kan passa dig.

Stockholm är platsen där denna position är ledig. Socionomera Bemanning AB behöver fler anställda som stödjer arbetet inom sjuksköterska, grundutbildad. Kolla in deras lediga tjänst för att se om du har vad som krävs. Låt Socionomera Bemanning AB hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som sjuksköterska, grundutbildad! Ansök seast torsdag den elfte juli 2024.


Jobbannons

Vill du bidra till god hälso- och sjukvård och samtidigt uppnå din fulla potential? Till vår avtalskommun söker vi en legitimerad sjuksköterska som har minst två års yrkeserfarenhet däribland erfarenhet från primärvård.

Känner du att det är dags att ta nästa steg i karriären och vill veta mer om konsultlivet, eller är du redan bemanningssjuksköterska och intresserad av att bredda ditt professionella nätverk? Oavsett om du föredrar att arbeta som anställd eller underkonsult ser vi fram emot att du kontaktar oss. Vi berättar gärna mer om uppdraget och hur det är att arbeta som bemanningssjuksköterska. Vi ser fram emot din kontakt!

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara anställd av oss och uthyrd för att utföra sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på vårdcentral. Arbetet innefattar bland annat telefonrådgivning, omläggningar, recepthantering, kassa, mottagningsbesök och tidsbokningar. I rollen förväntas du även vara flexibel till verksamhetens rutiner och villkor.

Vi söker dig som kan arbeta dagtid mellan klockan 08-17, måndag till fredag. Uppdraget sträcker sig enbart under v. 29 med 100% tjänstgöringsgrad. Introduktion fredag v. 28. Ett krav är minst ett års erfarenhet från primärvård och det är meriterande med kunskap i journalsystemet TakeCare.

Vi erbjuder

Du kommer att vara anställd av Socionomera Bemanning AB. Som konsult hos oss erbjuds du goda och flexibla arbetsvillkor samt tydlighet kring vad som förväntas av dig. Vi månar om att du ska trivas och må bra i rollen som bemanningssjuksköterska och vi söker alltid långa samarbeten och relationer.

Vi kan bland annat erbjuda dig:

  • Schyssta anställningsvillkor enligt vårt kollektivavtal
  • Tjänstepension genom en av marknadens bästa pensionslösningar
  • Försäkringar som grupplivsförsäkring, sjukförsäkring etc.
  • Introduktion och regelbunden arbetsmiljöuppföljning
  • Friskvård- och fortbildningsbidrag
  • Stöd av konsultchef som själv är sjuksköterska
  • Snabb och smidig personlig service
  • En arbetsgivare som lägger stort fokus på hållbart och etiskt agerande
  • En lön som du förtjänar och en transparent lönepolicy

Ansökan

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor, eller direkt skicka in din ansökan till alice.asbrink@socionomera.se eller 073-585 66 36.

Din kontaktperson hos oss kommer att vara en utbildad sjuksköterska med erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård vilket gör att vi har god kännedom om våra uppdragsgivares behov och dina villkor. Vi är vana problemlösare och vi kan erbjuda stöttning utifrån dina behov under hela uppdragsperioden.

Om oss

Socionomera Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsbolag. Vi är övertygade om att så gott som alla som väljer att arbeta med ett människovårdande yrke har omtanke om sina medmänniskor som främsta anledning. Vi vill göra allt vi kan för att underlätta för organisationer och personer som väljer att bry dig.

Vi har blivit utsedda till Skåne Läns snabbast växande bolag (Gasell) två år i rad (2022 och 2023) samt Sveriges tredje snabbast växande bolag år 2022. Vill du hjälpa oss att ta nästa steg i utvecklingen?

Läs mer om oss på vår hemsida www.socionomera.se

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSocionomera Bemanning AB
LönFast och rörlig lön
OmfattningUpp till 10 dagar
Organisationsnummer5591304737
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSjuksköterska, grundutbildad
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Socionomera Bemanning AB söker en person till denna tjänst som sjuksköterska, grundutbildad med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som sjuksköterska, grundutbildad hos Socionomera Bemanning AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-11.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Almia söker allmänspecialist till vårdcentral Arvika

Almia AB söker en person till tjänsten som specialistläkare i Arvika.

2024-07-11

Mer info

Vi söker konsultsjuksköterska till ett uppdrag i Norra Skåne, hemsjukvård

Socionomera Bemanning AB söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Perstorp.

2024-06-27

Mer info

Vi söker konsultsjuksköterska till ett uppdrag i Norra Skåne, hemsjukvård

Socionomera Bemanning AB söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Osby.

2024-06-27

Mer info