Ledig tjänst hemtjänst (Kväll) - Sommarvikarier

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Skulle du vilja jobba inom hälso- och sjukvård? Det är nu möjligt för dig att få jobb som vårdbiträde hos Nova Omsorg i Stockholm AB. Nova Omsorg i Stockholm AB behöver någon som vill arbeta deltid. Om du är tillgänglig för 11 dagar upp till 3 månader, ta en titt på denna jobbannons.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Stockholm då det är tjänsteorten. Om du är intresserad av en karriär inom vårdbiträde, ta en titt på de två lediga tjänsterna som Nova Omsorg i Stockholm AB erbjuder för att se om det är en matchning. Låt Nova Omsorg i Stockholm AB hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som vårdbiträde! Ansök seast tisdag den sextonde juli 2024.


Jobbannons

Vi erbjuder ett mycket betydelsefullt jobb där du får möjlighet att påverka andra människors liv till det bättre – varje dag.

Vi söker dig som har hjärtat i vård och omsorg. Du drivs av att ge god service och kan bemöta kunder på ett sätt som skapar förtroende.

Att arbeta hos oss innebär att du ingår i en mindre arbetsgrupp (Team) där alla samarbetar och hjälper varandra för bästa möjliga resultat för våra kunder.

Du ska även ha förmåga att arbeta självständigt i kunds hem. Våra kunder skall känna att de är i centrum genom att vi är en hemtjänst som alltid utgår ifrån kundens behov och önskemål. Som vårdpersonal arbetar du i huvudsak med omvårdnad. Vår ”Städpatrull” genomför städ. Tvätt och inköp sköts av ”Internservice-enheten”.

Vård- och omsorgsutbildning, arbetslivserfarenhet inom hemtjänst och körkort är meriterande. Vi vill att du har goda språkkunskaper i svenska.

CV Obligatoriskt, ej bifogad fil skriv dina arbetslivserfarenheter i fri text. 

Nova Omsorg är ett privatägt hemtjänstföretag. Vår vision är att vi ska vara branschens bästa arbets- och omsorgsgivare. Vi har medvetet valt att skriva arbetsgivare före omsorgsgivare, då vi ser god arbetsmiljö som en viktig förutsättning för att vi ska kunna ge våra äldre en vård och omsorg med empati och kvalitet. Vårt resonemang är att om vi trivs och mår bra så gör vi ett bra jobb.

Vi är självklart kollektivavtalsanslutna och har trivsamma kontor med en närvarande ledning, detta för att nämna några av kvalifikationerna för att uppnå en god arbetsmiljö.

Krav

Körkort

  • B (Personbil)

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnNova Omsorg i Stockholm AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning11 dagar - upp till 3 månader
Organisationsnummer5568594385
Typ av anställningSommarjobb / feriejobb
YrkeVårdbiträde
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Nova Omsorg i Stockholm AB söker två personer till denna tjänst som vårdbiträde med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som vårdbiträde hos Nova Omsorg i Stockholm AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-16.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Sommarvikarier inom hemtjänsten, äldreomsorgen och LSS-verksamheten

Leksands kommun söker en person till tjänsten som vårdbiträde i Leksand.

2024-07-08

Mer info

Sommarvikarier till hemtjänsten - Bli en del av oss!

Attendo Sverige AB söker en person till tjänsten som hemtjänstassistent i Upplands Väsby.

2024-04-02

Mer info

Tim- och sommarvikarier till Vardaga hemtjänsts nattpatrull på Södermalm

Vardaga AB söker en person till tjänsten som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering i Stockholm.

2024-02-27

Mer info