Vi söker ytterligare en dietist på heltid till oss på Rehab City Östermalm!

Publiceringsdatum: 2024-07-10

Skulle du vilja jobba inom hälso- och sjukvård? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som dietist hos REGION STOCKHOLM. Detta är ett jobb på heltid där REGION STOCKHOLM letar efter någon under tills vidare.

Om du redan bor i närheten av Stockholm, är det här din chans att söka ett spännande jobb REGION STOCKHOLM har just nu en ledig tjänst som dietist. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Du har fortfarande tid att söka jobbet som dietist hos REGION STOCKHOLM om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är onsdag den sjunde augusti 2024.


Jobbannons

Vi söker ytterligare en dietist på heltid till oss på Rehab City Östermalm!

Rehab City Östermalm ingår i Stockholms läns sjukvårdsområde, en organisation som värdesätter kreativitet och utveckling.

På Rehab City Östermalm är vi cirka 26 medarbetare bestående av sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter, dietister, kiropraktor och administratörer. Vi erbjuder en arbetsplats med kunniga kollegor, gott samarbete, engagemang och högt i tak. Vi har ett tillåtande klimat där alla får ta plats och vårt arbete präglas av arbetsglädje. Vår mottagning ligger centralt i Stockholm på Östermalm. Du kan läsa mer om oss här: Rehab City Östermalm (regionstockholm.se)

Vi har kollektivavtal och generöst friskvårdsbidrag. Som anställd inom SLSO har du även förmånen ”fri öppen sjukvård och flexibla arbetstider när verksamheten så tillåter”. Du kan läsa mer här: Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Om tjänsten:

Tjänsten innebär arbete som dietist i primärvårdrehabilitering. Du riktar dig till hela befolkningen och alla åldrar. Vanligt förekommande är patienter med livsstilsrelaterade tillstånd som diabetes, hjärt-kärlsjukdom, övervikt samt mag-tarmsjukdomar, undernäring och allergi/intolerans. Du träffar patienterna på mottagning, i hemmet eller via video. 

Här blir du en del i ett gäng av glada och kompetenta kollegor. På mottagningen har du flera dietistkollegor och vi har ett tätt samarbete mellan våra enheter med regelbundna dietistmöten och workshops. Du arbetar vid behov i team tillsammans med arbetsterapeut eller fysioterapeut/sjukgymnast. Är du ny i rollen finns stöd att få från erfarna kollegor.

Arbetet hos oss innefattar bl.a.: 

Hembesök i närområdet (Östermalm, Gärdet, Hjorthagen, Ropsten), vi transporterar oss främst med cykel. Körkort är därför inget krav

Videobesök i Alltid Öppet, möjlighet till distansarbete efter verksamhetens behov

Gruppbehandling

Samverkan med anhöriga, hemtjänst och andra vårdgivareStudenthandledning

Dokumentation i journalsystemet Take Care

Du behöver känna dig bekväm med att cykla i stadsmiljö.

Kravspecifikation

Du är legitimerad dietist med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Har du tidigare erfarenhet av primärvård, geriatrik eller hemrehabilitering är det meriterande.

Anställningsform

Tillsvidareanställning. Heltid 100%. Arbetstid måndag-fredag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde efter överenskommelse.

Personliga egenskaper:

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, vilket innebär att du:

Du är social, engagerad, ansvarstagande och har lätt att skapa kontakter

Du är trygg i din roll

Uppskattar variationen mellan självständigt arbete och att vara en del av ett team

Är bra på att prioritera och organisera ditt arbete samt snabbt ställer om till nya förutsättningar

Då du delvis arbetar i patienters hem kan du inte vara överkänslig mot pälsdjur, rökning, starka dofter och andra allergener som kan förekomma.

Övrig information

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! 

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

  • tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.
  • ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.
  • krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

https://www.regionstockholm.se/jobb

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION STOCKHOLM
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000016
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeDietist
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

REGION STOCKHOLM söker en person till denna tjänst som dietist med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som dietist hos REGION STOCKHOLM skickar du in din ansökan senast 2024-08-07.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Vi söker en kollega till Märsta barnmorskemottagning, Vikariat på deltid!

REGION STOCKHOLM söker en person till tjänsten som barnmorska i Enköping.

2024-07-12

Mer info

Min Doktor söker vaccinationssköterska till Apotek Hjärtat i Finspång

MD International AB (publ) söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Finspång.

2024-07-12

Mer info

Min Doktor söker vaccinationssköterska till Apotek Hjärtat i Sandviken

MD International AB (publ) söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Sandviken.

2024-07-12

Mer info