Sjuksköterska sökes till Avdelning 3B/C, Ortopedikliniken Varberg

Publiceringsdatum: 2023-11-21

Vill du arbeta inom hälso- och sjukvård-branschen? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som sjuksköterska, grundutbildad hos REGION HALLAND. REGION HALLAND behöver någon som vill arbeta heltid. Om du är tillgänglig för tills vidare, ta en titt på denna jobbannons.

Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Varberg som är tjänsteorten. REGION HALLAND söker för närvarande efter flera personer att anställa inom sjuksköterska, grundutbildad-branschen. Ta en titt på deras två lediga tjänster för att se om något av dem passar just dig. Bli en del av teamet hos REGION HALLAND som sjuksköterska, grundutbildad genom att ansöka senast tisdag den tolfte december 2023.


Jobbannons

Nu har du som är utbildad sjuksköterska möjlighet att söka dig till en arbetsplats där du ges förutsättningar för att utvecklas professionellt oavsett vart du befinner dig i din karriär! Är du intresserad av att arbeta med ortopedi och redo att ta steget mot framtidens vård tillsammans med oss? Då är du rätt person för den här tjänsten.

Om tjänsten och om oss

Att arbeta som sjuksköterska på en ortopedisk vårdavdelning är omväxlande och spännande. Här träffar du patienter med varierat behov av vård. Hos oss får du en bred grund i yrket som sjuksköterska oavsett om du är ny i ditt yrke eller har några års erfarenhet med dig. Vår ambition är att du ska introduceras individuellt efter dina förutsättningar. Här arbetar vi tvärprofessionellt tillsammans med läkare, undersköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut mm och har gemensamt ansvar för våra patienter

Ortopedi omfattar behandling av frakturer och andra skador och smärttillstånd på rörelseapparaten. På Ortopedikliniken tar vi hand om akuta trauman dygnet runt men vi utför också planerade operationer som till exempel höft- och knäproteser. Ortopedikliniken i Varberg består av två vårdavdelningar; 3B med planerad verksamhet och 3C med akut verksamhet samt en mottagning. För samtlig personal förläggs helgtjänstgöringen på den akuta avdelningen.

Vi har just nu lediga tjänster både för dag/kväll- och nattjänstgöring. Du anger i ansökningsförfarandet vilken tjänst du är intresserad av att söka.

Det här är du

Du som söker är legitimerad sjuksköterska, intresserad av ortopedi och nyfiken på den framtida vården. Du vill vara med och utveckla ortopedin framåt för att möta de behov som vi ställs inför.

Tycker du om att arbeta självständigt men även i team med fokus på patientens bästa? Det är bra, för vi söker sjuksköterskor med god förmåga att skapa trygghet, mod att vara patientens talesperson och lyhörd för dess behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig 

  • Individuellt anpassad introduktion
  • Möjlighet till specialistutbildning inom ortopedi
  • Ansvarsområde som du brinner för och en möjlighet att ingå i våra olika sektioner
  • Interna utbildningar
  • Möjlighet till nytänkande mot framtidens ortopedi
  • Nära och engagerat ledarskap

I vår storsatsning erbjuder vi på Ortopeden våra sjuksköterskor en specialistutbildning till ortopedisjuksköterska och 15 Hp utbildning i ortopedi i Malmö. Vi behöver utöka våra tjänster för att möta den framtida vården inom ortopedin.

Vill du komma och träffa oss och se vår arbetsplats kan du höra av dig till vår avdelningschef, Malin Malmgren. Hennes kontaktuppgifter hittar du nedan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag. 

Våra erbjudanden

Förmåner

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.

Läs gärna mer om vilka https://www.regionhalland.se/jobb-och-karriar/formaner/ vi kan erbjuda dig som anställd.

Basår

Hallands sjukhus erbjuder dig som nyutexaminerad sjuksköterska med högst sex månaders erfarenhet ett basår under ditt första år på sjukhuset.

Under året får du bland annat:

  • Kompetensutveckling inom ditt yrkesområde.
  • Handledning där du i grupp reflekterar över din yrkesroll.
  • Erfarenhetsutbyte med andra i samma situation.
  • Möjligheten att göra studiebesök på andra enheter.

Du kommer att få ta del av utbildningstillfällen som är anpassade efter ditt uppdrag som sjuksköterska, Hallands sjukhus i stort och hur du som medarbetare kan utvecklas med oss. Utbildningarna bygger på de sex grunduppdragen för en sjuksköterska och berör ämnen som patientsäkerhet, teamarbete och balans i arbetslivet.

Här kan du läsa mer om Region Hallands https://www.regionhalland.se/jobb-och-karriar/att-jobba-i-region-halland/basar-pa-hallands-sjukhus/

Om Region Halland

Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! https://www.regionhalland.se/om-region-halland/

Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund.

Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION HALLAND
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000115
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSjuksköterska, grundutbildad
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

REGION HALLAND söker två personer till denna tjänst som sjuksköterska, grundutbildad med placerings i Varberg. Om det låter intressant att arbeta som sjuksköterska, grundutbildad hos REGION HALLAND skickar du in din ansökan senast 2023-12-12.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Anestesisjuksköterska sökes till Operationsavdelningen, Varberg

REGION HALLAND söker en person till tjänsten som anestesisjuksköterska i Varberg.

2023-11-29

Mer info

Sjuksköterska sökes till Medicinkliniken, avd. 5C/HIA, Varberg

REGION HALLAND söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Varberg.

2023-11-29

Mer info

Sjuksköterska sökes till Dagoperation, Varberg

REGION HALLAND söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Varberg.

2023-11-29

Mer info