Förgyll någons dag – bli undersköterska i hemtjänsten

Publiceringsdatum: 2024-07-10

Letar du efter ett jobb inom hälso- och sjukvård? Det är nu möjligt för dig att få jobb som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering hos Vetlanda kommun. Intresserade sökes för heltid-jobb hos Vetlanda kommun - är du intresserad? De letar efter någon som vill jobba tills vidare.

För detta jobb är Vetlanda den angivna tjänsteorten. Vetlanda kommun söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Sista ansökningsdagen till jobbet som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering hos Vetlanda kommun är onsdag den sextonde oktober 2024.


Jobbannons

ARBETSUPPGIFTER

Var med och bidra till att alla får den omsorg och omvårdnad de har rätt till! I hemtjänsten hjälper vi människor att få sina behov uppfyllda, såväl socialt och kulturellt som fysiskt. I hemmet, i en miljö där de känner sig tryggast. Vi vill alltid ha fler duktiga undersköterskor till flera av våra hemtjänstområden.

Som undersköterska i hemtjänsten är dina arbetsuppgifter allt från daglig omvårdnad och medicinska behov till städning och inköp.

Som person vill vi att du är empatisk, varm och engagerad. Det är viktigt att du har ett gott bemötande och värnar om och respekterar var och ens rätt till privatliv och kroppslig integritet, självbestämmande och delaktighet.

För att passa i rollen är du trygg med att ta ansvar och fatta beslut. Hos oss har du ett flexibelt arbete med både eget ansvar och samarbete. Du får möjlighet att utvecklas, vår personal får kontinuerlig utbildning i bland annat arbetsteknik och bemötande.

Arbetet sker omväxlande på både dag, kväll och helg. Oftast jobbar du ensam, men kollegorna finns aldrig längre än ett telefonsamtal bort.

Vi vill att du som är anställd hos oss ska må bra, både på och utanför jobbet. Därför har du bland annat tillgång till friskvårdsbidrag, fria bad och rabatt på massage.

Läs mer om våra förmåner: https://jobb.vetlanda.se/jobb/formaner

Gemensamt bidrar vi till mångfald där allas olikheter värdesätts. För att lyckas lär vi av varandra. Tillsammans är vi Vetlanda kommun.

KVALIFIKATIONER

  • Du är utbildad undersköterska.
  • Då arbetsuppgifterna kräver det så behöver du ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
  • Du har b-körkort, och tillgång till egen bil.
  • Erfarenhet är meriterande.
  • Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT

Varmt välkommen med din ansökan!

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig att skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Vetlanda kommun är en inkluderande arbetsgivare som förespråkar mångfald och jämställdhet. Alla ansökningar behandlas utifrån ett likabehandlingsperspektiv.

I Vetlanda kommun jobbar vi utifrån kärnvärdena glädje, mod, respekt och tillsammans, en värdegrund som genomsyrar hela organisationen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnVetlanda kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120000571
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeUndersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Vetlanda kommun söker en person till denna tjänst som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering med placerings i Vetlanda. Om det låter intressant att arbeta som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering hos Vetlanda kommun skickar du in din ansökan senast 2024-10-16.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Gör skillnad varje dag – bli sjuksköterska hos oss!

Simrishamns kommun söker tre personer till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Simrishamn.

2024-06-18

Mer info

Undersköterska/Vårdare till hemtjänsten i Anundsjö Östra

ÖRNSKÖLDSVIKS KOMMUN söker två personer till tjänsten som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering i Örnsköldsvik.

2024-06-25

Mer info

Undersköterska / Omvårdnadsassistent Hemtjänsten Glommersträsk

Arvidsjaurs kommun söker en person till tjänsten som undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering i Arvidsjaur.

2024-06-11

Mer info